Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πώς έγινε το τροχαίο με θύμα τον Δημήτρη Αλεξίου- Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αυτόπτες- Είχε πάει για δουλειές, λέει η κόρη του- ΒΙΝΤΕΟ

Πώς έγινε το τροχαίο με θύμα τον Δημήτρη...

Βαρύτατα τραυματισμένη η σύζυγος του 73χρονου

Το σκηνικό ήταν τραγικό. Στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου επικρατούσε πανδαιμόνιο. Τα ασθενοφόρα μετέφεραν  νεκρούς και τραυματίες σε νοσοκομεία, οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε ταξί, οι ουρές των ακινητοποιημένων αυτοκινήτων μεγάλωναν διαρκώς,  οι αυτόπτες μάρτυρες ήταν σε κατάσταση σοκ και μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη σε φορείο ήταν  στη μέση του αυτοκινητόδρομου με τους διασώστες να κρατούν τον ορό μέχρι να τη βάλουν σε ένα από τα ασθενοφόρα.

Σοκ- "Πάγωσε" η Πάτρα: Νεκρός σε τροχαίο στην Αθηνών- Κορίνθου ο επιχειρηματίας Δημήτρης Αλεξίου- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Το δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Πατρινός επιχειρηματίας Δημήτρης Αλεξίου  έγινε  πριν τις 11.00 το πρωί. Ο οδηγός ταξί αντιλήφθηκε ότι ένα από τα λάστιχα είχε πιάσει φωτιά και πολύ γρήγορα αντέδρασε σωστά και μπήκε σε ΛΕΑ.

Το δεύτερο αυτοκίνητο έκοψε ταχύτητα πάνω στη λωρίδα του, χωρίς να μπει στη ΛΕΑ και ο οδηγός του τρίτου οχήματος, ο Δ. Αλεξίου, δεν πρόλαβε να αντιδράσει και να σταματήσει έγκαιρα.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν το δυστύχημα, με τους πυροσβέστες και τους διασώστες του ΕΚΑΒ να δίνουν μάχη με τον χρόνο για να περιορίσουν τις διαστάσεις της τραγωδίας.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου, με το ταξί να καταστρέφεται ολοσχερώς και τα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν να μετατρέπονται σε δύο άμορφες μάζες σιδερικών.

Οι αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών να απεγκλωβίσουν τα δύο άτομα που τραυματίστηκαν σοβαρά, η στιγμή που οι πυροσβέστες μπαίνουν στο μεσαίο αυτοκίνητο για πρώτη φορά μετά το δυστύχημα, μαζί με μια γυναίκα να κρατάει τον ορό πάνω από το φορείο με την τραυματισμένη γυναίκα του τρίτου οχήματος, συμπυκνώνουν τις διαστάσεις της τραγωδίας.

Στην περιοχή σηκώνεται ένα σύννεφο καπνού από τη φωτιά που τύλιξε όλο το ταξί, με τους οδηγούς των αυτοκινήτων που στην πορεία ακινητοποιήθηκαν, να βγαίνουν και να προσπαθούν να μάθουν τι είχε συμβεί.

Τα βλέμματα όλων πια στρέφονται στους τραυματίες, με δύο οικογένειες να θρηνούν τις αναπάντεχες απώλειες των δικών τους ανθρώπων.

"Ειμαστε καθ΄οιδόν προς την Κόρινθο. Δεν ξέρουμε πώς έγινε το τροχαίο. Ο πατέρας μου πήγαινε στην Αθήνα για δουλειές. Δεν μας τα λένε καλά" είπε η κόρη του σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή MEGA LIVE του Νίκου Ευαγγελάτου, πριν μάθει για την τραγική κατάληξη. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις