Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Για μια εβδομάδα στην Πάτρα ο Σπύρος Σούλης

Για μια εβδομάδα στην Πάτρα ο Σπύρος Σούλης

Η εκπομπή «Με το δεξί» ανακατασκευάζει το σπίτι πολυμελούς οικογένειας στη Βάλμη Ηλείας

Μια ειδική αποστολή, ευαισθησίας και ανθρωπιάς, ανέλαβε ο Αnt1 και η εκπομπή "Με το δεξί". Οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να ανακατασκευάσουν το σπίτι πολυμελούς οικογένειας στη Βάλμη Ηλείας, που καταστράφηκε από τη φωτιά και είχε γίνει πρωτοσέλιδο, εξαιτίας της ηρωικής προσπάθειας της μητέρας να σώσει μέσα από τις φλόγες τα εννέα παιδιά της.

Ο Σπύρος Σούλης μαζί με την ομάδα του «Με το Δεξί» θα εγκατασταθούν για μια ολόκληρη εβδομάδα στην Πάτρα, για να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια Διαμαντόπουλου αλλά και την τοπική κοινωνία ώστε να βοηθήσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα και αποτελεσματικά. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη και δυσκολότερη από όλες τις κατασκευές που έκανε η εκπομπή αυτές τις δύο σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέρνουμε. Δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα από τότε που μάθαμε για το γεγονός, που να μην ασχοληθούμε με την ‘ειδική αποστολή’. Η ιστορία της τόσο νεαρής μητέρας με τα εννέα παιδιά που έγκυος έπεσε στη φωτιά μόνη για να σώσει την οικογένεια της, μας αγγίζει όλους. Αυτή η μάνα το μόνο που μας ζήτησε, αφού επικοινωνήσαμε μαζί της, ήταν απλά ένα ασφαλές κι υγιές σπίτι, βιώσιμο που να προσφέρει τα βασικά στα παιδιά της» είχε δηλώσει στη συνέντευξη τύπου που είχε γίνει σχετικά με το θέμα ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight