Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο Δρομοκαΐτειο ο πρώην παίκτης του Survivor που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Στο Δρομοκαΐτειο ο πρώην παίκτης του Sur...

Τι λένε συνάδελφοι και πρώην συμπαίκτες του

Στο Δρομοκαΐτειο αποφασίσθηκε να νοσηλευτεί ο πρώην παίκτης του Survivor, ο οποίος  είχε κλειστεί στην τουαλέτα του κτιρίου των ΕΛΤΑ Κρυονερίου – όπου εργάζεται ως υπεύθυνος της ασφάλειας – και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

 Όλα ξεκίνησαν αργά χθες το βράδυ, όταν ο πρώην παίκτης του Survivor, ενώ είχε βάρδια ύστερα από καβγά με συνάδελφο του, εξαφανίστηκε και από τα ξημερώματα είχε κλειστεί στην τουαλέτα και έκανε βιντεοκλήσεις σε συγγενείς του, απειλώντας να κάνει κακό στον εαυτό του.

Όταν έφτασε στο σημείο η Άμεση Δράση, φέρεται να πέταξε στους αστυνομικούς χλωρίνη. Διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. που βρέθηκε στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου δεν μπόρεσε να τον πείσει να βγει ούτε και ο ιερέας πατέρας του που επίσης βρέθηκε στο σημείο.

 Λίγο μετά τις 10.00 το πρωί, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έσπασαν την πόρτα και έδωσαν τέλος σε ένα θρίλερ 12 και πλέον ωρών.  Μετά την κατάθεση του στο αστυνομικό τμήμα ο πρώην παίκτης κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα και συγκεκριμένα στο Δρομοκαΐτειο.

Τα προβλήματα στη ζωή του, ξεκίνησαν όταν έσβησαν τα φώτα του Survivor. Όταν επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και προσπάθησε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του. Μετά το ριάλιτι εργάστηκε ως γυμναστής και έκανε ένα πέρασμα από σχολή δημοσιογραφίας, για τις ανάγκες ενός δοκιμαστικού δελτίου ειδήσεων.

Ο 35χρονος που το τελευταίο διάστημα έδειχνε να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα παρακολουθείται από γιατρούς, με τους στενούς συγγενείς του, να βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του.

Mίλησαν αυτόπτες μάρτυρες των όσων έγιναν, αλλά και πρώην συμπαίκτες του στο ριάλιτι.

«Όση ώρα ο πατέρας του προσπαθούσε να τον ηρεμήσει και να τον πείσει πως όλα θα πάνε καλά, εκείνος συνέχιζε να φωνάζει. Τόσο ο πατέρας του όσο και ο αδελφός του κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να συνεννοηθούν μαζί του και να τον πείσουν να ανοίξει την πόρτα στις τουαλέτες που παρέμενε κλειδωμένος χωρίς αποτέλεσμα για ώρες” δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Η Ειρήνη Κολλίδα, πρώην συμπαίκτρια του στο ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε: «Είναι ένας άνθρωπος πολύ εσωστρεφής και ευαίσθητος, αλλά και φιλόδοξος και σε συνδυασμό με τα γεγονότα του κορονοϊού και τις άλλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας μπορεί να τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση». Επίσης αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνήσει μαζί του περίπου ένα μήνα πριν το περιστατικό, και δεν της είχε δώσει την εντύπωση ότι χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης.

πηγη: MEGA

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight