Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πρωτιά για τη "Γυναίκα Βασιλιά" με την Βαιόλα Ντέιβις στο Αμερικάνικο box office

Πρωτιά για τη "Γυναίκα Βασιλιά"...

Η ταινία αναμένεται από την Πέμπτη 29/9/2022 στις Ελληνικές αίθουσες - Την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα

Η νέα ταινία «Η Γυναίκα Βασιλιάς - The Woman King» που είναι ένα ιστορικό έπος, το οποίο αφηγείται την αξιοσημείωτη ιστορία των μαχητριών Αγκότζι, μιας αποκλειστικά γυναικείας ομάδας πολεμιστριών που προστάτευαν το Αφρικανικό Βασίλειο της Δαχομέης τον 18o αιώνα με την σπουδαία Αφροαμερικανίδα ηθοποιό Viola Davis στον βασικό, πρωταγωνιστικό ρόλο, ήρθε 1η στο Αμερικάνικο box office το τριήμερο 16-18/9/2022 πολύ πάνω από τις προσδοκίες του στούντιο, φτάνοντας τα 19 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις.

Παράλληλα το φιλμ πέτυχε και μία εξαιρετική βαθμολογία (A+) στο CinemaScore, το οποίο όπως αναφέρει το boxofficemojo.com, δείχνει πως η ταινία θα έχει καλή εισπρακτική πορεία και στη συνέχεις.

Το “The Woman King» μάλιστα βγαίνει την Πέμπτη 29/9/2022 στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Feelgood.

Την ηγέτιδα της ομάδας με δεξιότητες και δύναμη που όμοιά της δεν είχε ξαναδεί ο κόσμος, Στρατηγό Νανίσκα, υποδύεται η βραβευμένη με Oscar β’ γυναικείου ρόλου για το «Fences» το 2017, ηθοποιός Viola Davis. To 2020 για το «Ma Rainey's Black Bottom» έλαβε την 4η υποψηφιότητα για Όσκαρ της καριέρας της.

Η ταινία «Η Γυναίκα Βασιλιάς - The Woman King» ακολουθεί το επικό ταξίδι της Νανίσκα στην εκπαίδευση της επόμενης γενιάς νεοσυλλέκτων, τις οποίες και προετοιμάζει για τη μάχη ενάντια στον μεγαλύτερο εχθρό που απειλεί το βασίλειο και την ελευθερία τους.

Για κάποια πράγματα αξίζει να πολεμάς.

Σκηνοθεσία: Gina Prince-Bythewood.

Πρωταγωνιστούν εκτός της 57χρονης Viola Davis, οι Thuso Mbedu, Lashana Lynch, Sheila Atim, Hero Fiennes Tiffin και ο John Boyega.

Διάρκεια: 134 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture