Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

160 έλεγχοι της αστυνομίας και 19 συλλήψεις στο Ηράκλειο Κρήτης

160 έλεγχοι της αστυνομίας και 19 συλλήψ...

Θα συνεχιστούν οι στοχευμένοι έλεγχοι της αστυνομίας

Στη σύλληψη 19 ατόμων μετά από 160 ελέγχους, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, σε περιοχές του δήμου Χερσονήσου.

Σκοπός των επιχειρήσεων σύμφωνα με την αστυνομία ήταν και είναι η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, η καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Η εξόρμηση κάλυψε όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων και περιλάμβανε ελέγχους σε άτομα, αυτοκίνητα και χώρους, καθώς επίσης βεβαίωση παραβάσεων και συλλήψεις-κατασχέσεις σε συντρέχουσα περίπτωση.

Ως προς τα αποτελέσματα των επιχειρήσεων, σύμφωνα με την αστυνομία ελέγχθηκαν συνολικά 160 άτομα και 90 οχήματα, βεβαιώθηκαν 17 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 19 ακόμη παραβάσεις. Από τις 19 συλλήψεις που έγιναν πέντε αφορούσαν, άτομα για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, έξι συλλήψεις για άγρα πελατών, τέσσερις για διατάραξη κοινής ησυχίας και τέσσερις ακόμη συλλήψεις για στέρηση πιστοποιητικού υγείας και για πλανόδιο εμπόριο άνευ αδείας.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν όπως επισημάνθηκε από την αστυνομία, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις