Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χανιά: Πατέρας φέρεται να χτύπησε την κόρη του γιατί άργησε… 2 λεπτά

φωτο αρχείου pixabay

φωτο αρχείου pixabay

Τι λένε μαρτυρίες

 52χρονος στα Χανιά φέρεται να άρχισε να χτυπά την μεγαλύτερη κόρη του και στη συνέχεια το επεισόδιο πήρε άλλες διαστάσεις. Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε, ο 52χρονος άρχισε να χτυπά την κόρη του επειδή εκείνη άργησε… δύο λεπτά να γυρίσει στο σπίτι από το σχολείο.

Η ανήλικη φώναζε για βοήθεια ξεσηκώνοντας την γειτονιά. Ανήσυχος, ένας γείτονας έσπευσε να δει τι συμβαίνει και αντίκρισε το παιδί καθισμένο σε μία καρέκλα και τον πατέρα του από πάνω, να την δέρνει με ξύλο.

 
Σύμφωνα με μαρτυρία στην ιστοσελίδα, zarpanews.gr ο 65χρονος γείτονας που έχει οπτική επαφή με το σπίτι της οικογένειας, παρενέβη λέγοντας:

«Ρε σταμάτα, άσε την κοπελιά, τι κάνεις εκεί, δεν ντρέπεσαι;» κι εκείνος εξοργισμένος φέρεται να του είπε να μην ανακατεύεται, τού επιτέθηκε με μπουνιά και τράπηκε σε φυγή.

Ακολούθησε καταδίωξη και λίγη ώρα αργότερα ο 52χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε  στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Η 17χρονη, στην καταγγελία της υποστήριξε πως δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας, ενώ ο πατέρας της φέρεται να βιαιοπραγούσε και στα δύο μικρότερα παιδιά,13 και 4 ετών, με την ανοχή και την υποστήριξη της συζύγου και μητέρας τους, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες από περίοικους, η αστυνομία έχει κληθεί αμέτρητες φορές στο συγκεκριμένο σπίτι έπειτα από καταγγελίες γειτόνων, αλλά πάντα έως τώρα έφευγε άπραγη, λόγω της στάσης της μητέρας, η οποία  φέρεται να επέμενε ότι δεν συμβαίνει τίποτα.

Νέο επεισόδιο μέσα στο αστυνομικό μέγαρο
Το επεισόδιο συνεχίστηκε και στο αστυνομικό μέγαρο όπου ο 52χρονος σε έξαλλη κατάσταση φέρεται να επιτέθηκε και σε συγγενή του 65χρονου γείτονα, ο οποίος νοσηλεύεται με τραύματα στον λαιμό και την κοιλιακή χώρα.

Ο άνδρας κρατείται προσωρινά ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

πηγή enikos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις