Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πόλος έλξης το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 86η ΔΕΘ

Πόλος έλξης το περίπτερο της Περιφέρειας...

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Εκατοντάδες επισκέπτες επισκέπτονται καθημερινά το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το οποίο συνεχίζει την παρουσία του αποσπώντας καθημερινά τις καλύτερες κριτικές, αναφέρει η Περιφέρεια.

Πόλοι έλξης, η παρουσίαση του ψηφιακού μουσείου για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 που δημιούργησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η γευσιγνωσία ποτών και αγροδιατροφικών προϊόντων της περιοχής, η καρναβαλική γωνιά και φυσικά, το νέο τουριστικό «πρόσωπο» με την «Ολυμπιακή Γη» (Olympian Land) να πρωταγωνιστεί στο ενδιαφέρον των Ελλήνων ή  και ξένων επισκεπτών της έκθεσης.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα παραμείνει ανοικτό μέχρι το τέλος της διοργάνωσης, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, ενώ στη συνέχεια θα αποτελέσει την «πυξίδα» πάνω στην οποία θα κινηθούν οι συμμετοχές της Περιφέρειας και σε άλλες διεθνείς εκθέσεις.

«Η Δυτική Ελλάδα της ιστορίας και του πολιτισμού, των μοναδικών προϊόντων και της ολοκληρωμένης τουριστικής εμπειρίας, αποτελούν τους στέρεους πυλώνες που μας οδηγούν σε ένα καλύτερο μέλλον. Αυτά τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση φροντίζουμε να αναδεικνύουμε πλέον στον μέγιστο βαθμό, καλλιεργώντας παράλληλα εξαιρετικού επιπέδου σχέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που κάνουμε γιατί είμαστε ακόμα πιο περήφανοι για τον τόπο και τους ανθρώπους που εκπροσωπούμε» δήλωσε ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις