Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Στην Τριάντειο Σχολή για τον Αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Στην Τριάντειο Σχο...

Δείτε ΦΩΤΟ

Η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου παραβρέθηκε στον αγιασμό που έγινε στην Τριάντειο Επαγγελματική Σχολή, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Η τελετή έγινε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος είναι ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολής.

Το Κοινωφελές Ίδρυμα της Τριαντείου Επαγγελματικής και Βιομηχανικής Σχολής όπως ονομάζεται, παρέχει δωρεάν τεχνική εκπαίδευση σε όλους τους νέους που εγγράφονται και χρηματοδοτείται από την ακίνητη περιουσία του αείμνηστου Πατρινού δωρητή Θεόδωρου Τριάντη. Αποτελεί εδώ και 90 χρόνια ένα σημαντικό κύτταρο διαπαιδαγώγησης και επαγγελματικής κατάρτισης, χιλιάδων νέων ανθρώπων και έχει βραβευθεί από την Ακαδημία Αθηνών.

«Είναι πολύ σημαντικό που η Τριάντειος Σχολή επαναλειτουργεί εδώ και τρία χρόνια μετά την ολιγόχρονη διακοπή της, χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Σεβασμιωτάτου μας, δίνοντας σε νέους ανθρώπους την ευκαιρία της δωρεάν τεχνολογικής εκπαίδευσης, εξασφαλίζοντάς τους προοπτική επαγγελματικής αποκατάστασης», δήλωση η κα Αλεξοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις