Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νέος, άφθαρτος, με διείσδυση σε πολλούς χώρους- Ποιον φέρεται να προκρίνει η Κεντροαριστερά για τον Δήμο της Πάτρας

Νέος, άφθαρτος, με διείσδυση σε πολλούς ...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Τι λένε οι πληροφορίες του thebest.gr

Σε ένα πρόσωπο νέο, άφθαρτο αλλά και δοκιμασμένο, το οποίο μπορεί να διεισδύσει σε ευρύτερα κοινωνικά και πολιτικά στρώματα και ρεύματα, προσανατολίζονται σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr κεντροαριστερές δυνάμεις με στόχο την διεκδίκηση του Δήμου της Πάτρας. Κοινή εκτίμηση στην αναζήτηση αυτού του αντίπαλου δέους αποτελεί το γεγονός ότι για να αντιπαρατεθεί κάποιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση του Κώστα Πελετίδη θα πρέπει να διαθέτει τη δυνατότητα άντλησης από τη μεγάλη δεξαμενή της κεντροαριστεράς, διατηρώντας παράλληλα ικανοποιητικό ισοζύγιο θετικών και αρνητικών γνωμών και σε άλλους πολιτικούς χώρους.

 Οι ίδιες ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, Βασίλης Αϊβαλής, αυτός που φέρεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες προϋποθέσεις σε αυτή την κατεύθυνση «ξεκλειδώνοντας» δυνάμεις που μπορούν να συμπορευτούν για τον Δήμο, κάτι που δεν κατέστη δυνατό να συμβεί στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση του 2019 εξαιτίας των γνωστών τριβών στο χώρο.

Aπό στελέχη που δηλώνουν υπέρμαχοι της λύσης Αϊβαλή (και είναι πολλά), υπογραμμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΤΕΕ διαθέτει το προφίλ της ανανέωσης που απαιτείται αλλά και τη δυνατότητα να απευθυνθεί και προς την αστική Πάτρα αλλά και προς τα λαϊκά στρώματα με εμφανές κοινωνικό πρόσημο.

Οι συζητήσεις, λένε οι πληροφορίες του thebest.gr, είναι προχωρημένες παρά ταύτα αναμένονται διαβουλεύσεις για τα πρόσωπα που έχουν εκφράσει επιθυμία για το Δήμο όπως οι Αλέξης Σκαρμέας και Σπύρος Σκιαδαρέσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις