Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κυριάκος Μητσοτάκης για παρακολουθήσεις: Βούτυρο στο ψωμί του Ανδρουλάκη

Κυριάκος Μητσοτάκης για παρακολουθήσεις:...

Τι είπε στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ

Βολές προς τον Νίκο Ανδρουλάκη εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Tύπου από τη ΔΕΘ 2022. Επίσης, ο Πρωθυπουργός χαρακτήρισε την παρακολούθηση «νόμιμη και τεκμηριωμένη».

Από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ 2022 ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε επί λέξει «βούτυρο στο ψωμί» του προέδρου του ΠΑΣΟΚ το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, τονίζοντας για ακόμη μία φορά πως η επισύνδεση του τηλεφώνου του κ. Ανδρουλάκη ήταν νόμιμη και τεκμηριωμένη, ωστόσο απαιτούσε περισσότερη πολιτική ευαισθησία.

«Προφανώς δεν είναι κανονικό να παρακολουθείται ένας πολιτικός αρχηγός. Κανείς δεν πρέπει να εξαιρείται από μία διαδικασία εν δυνάμει παρακολούθησης. Δεν κινδυνεύουμε ούτε από μανάβηδες, ούτε από υδραυλικούς. Θα πρέπει να υπάρχουν εξαιρετικά αυστηρά φίλτρα. Η παρακολούθηση ήταν νόμιμη και τεκμηριωμένη», όπως ανέφερε.

Ερωτηθείς αν η σοβαρή αυτή υπόθεση δηλητηριάζει το ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, σημείωσε πως από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του ΠΑΣΟΚ ο κ. Ανδρουλάκης «απέφυγε επιμελώς οποιαδήποτε συνάντηση μαζί μας».

Όπως επεσήμανε: «Από την πρώτη στιγμή που ο κ. Ανδρουλάκης εκλέχθηκε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, απέφυγε οποιαδήποτε συνάντηση μαζί μου. Του το ζήτησα δύο φορές. Αλλά το απέφυγε επιμελώς. Το πραγματικό σφάλμα που έγινε, ήταν βούτυρο στο ψωμί του κ. Ανδρουλάκη. Η γραμμή ρήξης ήταν προαποφασισμένη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις