Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Τα πυροτεχνήματα του Οικονομόπουλου με υπογραφή Balloon Fire

Τα πυροτεχνήματα του Οικονομόπουλου με υ...

Στη συναυλία που έκλεψε την παράσταση

Για άλλη μια φορά ο Νίκος Οικονομόπουλος κατάφερε να ξεσηκώσει την Πάτρα με τη συναυλία του στο στάδιο της Παναχαϊκής στις 6 Σεπτεμβρίου. Το στάδιο κατάμεστο, λόγω της μεγάλης προσέλευσης όλα άρχισαν σχεδόν με μια ώρα καθυστέρηση. Μεγάλη επιτυχία για φέτος του Νίκου Οικονομόπουλου το τραγούδι γνωστό σε όλους πυροτεχνήματα, ενώ ο επίσημος τίτλος του είναι όσο τίποτα σε θέλω. Στο τραγούδι  πυροτεχνήματα ο Νίκος Οικονομόπουλος ήθελε να δώσει μεγάλη έμφαση λόγω της μεγάλης επιτυχίας που απολαμβάνει , αλλά και γιατί είναι από τα τελευταία του τραγούδια , έτσι επέλεξε να γίνει χρήση σε πυροτεχνήματα και έτσι έδωσε μια ιδιαίτερη έμφαση.

Την ώρα του ομώνυμου ρεφρέν που μιλούσε για πυροτεχνήματα, εκατοντάδες εναέρια πυροτεχνήματα εκτοξεύτηκαν στον ουρανό και η Balloon fire ήταν υπεύθυνη για αυτό το αποτέλεσμα. Οι εκτοξεύσεις αυτές έγιναν καλά σκηνοθετημένα σε τρία ρεφρέν , με το άκουσμα πυροτεχνήματα  από το Νίκο Οικονομόπουλο και ο ουρανός γέμιζε με καλά σχεδιασμένους σχηματισμούς πυροτεχνημάτων  που χρωμάτισαν τον ουρανό του σταδίου της Παναχαϊκής. 

Επισημαίνουμε ότι για το Νίκο Οικονομόπουλο η Πάτρα έχει μια ιδιαίτερη σημασία γιατί τυγχάνει να είναι η γενέτειρα του, κρατώντας μέχρι και  σήμερα στενές σχέσεις και πολύ συχνές επισκέψεις  σε αύτη. Έτσι εκτός από τους χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές του Νίκου υπήρχαν και εκατοντάδες προσωπικοί φίλοι και συγγενείς που τον παρακολουθούσαν και αυτό έκανε τη μεγάλη διαφορά .

Σημαντικό σημείο αναφοράς είναι ότι κάποια στιγμή ο Νίκος συγκινήθηκε και δάκρυσε , λέγοντας ότι έγινε το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα , το να μπορεί να τραγουδάει σε ένα τόσο μεγάλο κοινό και αυτό να τον λατρεύει . Πράγμα που δείχνει πόσο προσγειωμένος και σκεπτόμενος άνθρωπος είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος και ότι εκτιμά το μεγάλο χάρισμα που του έδωσε απλόχερα  η ζωή .

 Έτσι η επιλογή της Balloon Fire για τη ρίψη των πυροτεχνημάτων στο Νίκο Οικονομόπουλο ήταν κάτι πολύ ευχάριστο για τη Balloon fire και προσωπικά για τον Ανδρέα Τζελέπη, ιδιοκτήτη αυτής. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά