Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκαριστικό! Παρουσιάστρια παθαίνει εγκεφαλικό «on air»

Σοκαριστικό! Παρουσιάστρια παθαίνει εγκε...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα live σε δελτίο ειδήσεων στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, όταν παρουσιάστρια υπέστη εγκεφαλικό, με αποτέλεσμα να αρχίσει να χάνει τα λόγια της.
Η Julie Chin, του Tulsa NBC, μιλούσε σε ζωντανή μετάδοση για την ακυρωμένη εκτόξευση του Artemis-I της NASA όταν ξαφνικά σταμάτησε να μπορεί να αρθρώσει σωστά τις λέξεις του ρεπορτάζ.

 
Σαστισμένη, προσπάθησε να προχωρήσει στη μετάδοση, αλλά δεν τα κατάφερε - με αποτέλεσμα να απολογηθεί πριν διακοπεί η μετάδοση:

Συγγνώμη, κάτι μου συμβαίνει σήμερα από το πρωί και ζητώ συγγνώμη από όλους», είπε τελικά δίνοντας «πάσα» στο δελτίο καιρού:

 
«Ας προχωρήσουμε και ας πάμε στη μετεωρολόγο Άνι Μπράουν».

Η Μπράουν ανέλαβε απρόσκοπτα τη μετάδοση καθώς η Τσιν ακουγόταν να προσπαθεί να ζητήσει συγγνώμη κι εκτός κάμερας.

 
«Τζούλι, σε αγαπάμε τόσο πολύ, σε αγαπάμε τόσο πολύ», είπε η Μπράουν γελώντας. «Όλοι έχουμε τέτοιες μέρες», πρόσθεσε η Μπράουν.

Δεν ήταν όμως απλώς «μία από αυτές τις μέρες» για την Τσιν, που δεν επέστρεψε στον αέρα μετά την αναφορά του καιρού. Αντίθετα, οι συνάδελφοι στην αίθουσα σύνταξης κάλεσαν ασθενοφόρο και η Τσιν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το βράδυ της Κυριακής η Τσιν έγραψε στο Facebook πως ο γιατρός που την εξέτασε εξέφρασε την εκτίμηση πως έπαθε «την αρχή ενός εγκεφαλικού, αλλά όχι ένα πλήρες εγκεφαλικό».

Η Τσιν εξήγησε ότι ένιωθε καλά πριν από τη μετάδοση, αλλά ότι η κατάστασή της επιδεινώθηκε ξαφνικά και γρήγορα.

«Ένιωθα υπέροχα πριν από την εκπομπή μας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων άρχισαν να συμβαίνουν πράγματα. Πρώτον, έχασα μέρος της όρασής μου στο ένα μάτι. Λίγο αργότερα το χέρι μου μούδιασε».

Τότε, κατάλαβα ότι είχα μεγάλο πρόβλημα αφού το στόμα μου δεν έλεγε τις λέξεις που ήταν ακριβώς μπροστά μου στο μόνιτορ.

Αν με παρακολουθούσατε το πρωί του Σαββάτου, ξέρετε πόσο απελπισμένα προσπάθησα να συνεχίσω την εκπομπή, αλλά τα λόγια δεν έβγαιναν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις