Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Το νέο project 5* με κατοικίες στα Αραχωβίτικα Πατρών από την Coco mat

Το νέο project 5* με κατοικίες στα Αραχω...

Τι θα φτιαχτεί στο εγκαταλελειμένο Alexander bay

Το ακίνητο στα Αραχωβίτικα στο Ρίο θα είναι η μεγαλύτερη επένδυση που θα έχει κάνει ποτέ η εταιρεία στα τουριστικά ακίνητα, εκτιμά η διοίκηση της Μπλε Κέδρος ΑΕΕΑΠ, η εταιρεία που συνδέεται με την οικογένεια Ευμορφίδη της COCO MAT,  που έχει αναλάβει την αξιοποίησή του.

Λεπτομέρειες για τα νέα ακίνητα που προστέθηκαν μέσα στον Ιούλιο στο χαρτοφυλάκιο της νεοεισηγμένης ΑΕΕΑΠ έδωσε ο εκ των βασικών μετόχων και εφεξής και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας κ. Μάικ Ευμορφίδης:

Το ακίνητο στα Αραχωβίτικα στο Ρίο θα είναι η μεγαλύτερη επένδυση που θα έχει κάνει ποτέ η εταιρεία στα τουριστικά ακίνητα. Πρόκειται για ένα ακίνητο 23 στρεμμάτων πάνω στη θάλασσα, στον Κορινθιακό, όπου σκοπεύουμε να προχωρήσουμε σε μία νέα ανάπτυξη με 5 αστέρων ξενοδοχείο και κατοικίες προς διάθεση. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε η δόμηση θα είναι άνω των 10.000 τ.μ., ενώ και στην περίπτωση αυτή η τιμή για την απόκτηση του ακινήτου ήταν πολύ ελκυστική. Το στρέμμα στην περιοχή κοστίζει αυτή την στιγμή 400.000- 450.000 το στρέμμα εμείς αγοράσαμε 23 στρέμματα προς 1,8 εκατ. ευρώ, επομένως θεωρώ ότι κάναμε μία πολύ καλή τοποθέτηση που θα φανεί την επόμενη διετία- τριετία. Θα αναζητήσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση ευκαιρίες και νέες αγορές».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις