Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Δημιουργείται η Μουσική σκηνή Studio "Μίκης Θεοδωράκης", στην Αθήνα

Δημιουργείται η Μουσική σκηνή Studio &qu...

Το ανακοίνωσε η εταιρεία διανομής New Star με αφορμή τη συμπλήρωση στις 2/9, ενός χρόνου από το θάνατο του εμβληματικού συνθέτη και πνευματικού ανθρώπου

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022, συμπληρώνεται ένας χρόνος χωρίς τον σπουδαίο, οικουμενικό συνθέτη μας Μίκη Θεοδωράκη.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας διανομής New Star, θέλοντας να τιμήσουμε τη μνήμη του, τόσο ως σπουδαίου δημιουργού, που με το έργο του καθόρισε την πορεία του πολιτισμού της χώρας μας, όσο και ως αναντικατάστατου ανθρώπου και φίλου του ιστορικού κινηματογράφου τέχνης STUDIO, πήραμε την πρωτοβουλία να ιδρύσουμε την Μουσική Σκηνή STUDIO “Μίκης Θεοδωράκης”.

Η Μουσική Σκηνή STUDIO “Μίκης Θεοδωράκης” θα ξεκινήσει το μουσικό της ταξίδι από την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022, και κάθε Τετάρτη για όλο το χρόνο, και κάθε χρόνο, θα μας ξεναγήσει στα μουσικά μονοπάτια που μας άφησε κληρονομιά ο Μίκης.

Πέρα από την παρουσία σημαντικών και καταξιωμένων καλλιτεχνών της ελληνικής μουσικής σκηνής, που έχουν συνεργαστεί με τον Μίκη, θα δοθεί βήμα και σε νεότερους καλλιτέχνες, που εμπνέονται από τον τεράστιο αυτόν δημιουργό και εξακολουθούν με ταλέντο και σεβασμό να ερμηνεύουν και να συνεχίζουν το έργο του.

Η Μουσική Σκηνή STUDIO “Μίκης Θεοδωράκης” θα στεγαστεί στον ιστορικό κινηματογράφο τέχνης STUDIO που φέτος έχει τη χαρά να γιορτάζει τα 55 χρόνια από την ίδρυσή του. Το STUDIO στην οδό Σπάρτης & Σταυροπούλου 33, Πλατεία Αμερικής, στην Αθήνα, έχει χωρητικότητα 600 καθισμάτων, διαθέτει κλασικό πιάνο Erard με ουρά, του 1887, διαστάσεων 2,15x1,50, καθώς και όλο τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό για την άρτια πραγματοποίηση εκδηλώσεων.

Σύντομα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για το πρόγραμμα!

Καλείται κάθε μουσικό σχήμα, χορωδία και μεμονωμένους καλλιτέχνες, που θα ήθελαν να συμμετέχουν σε αυτό το εγχείρημα, να επικοινωνήσουν με τη New Star, με το βιογραφικό ή/και τις προτάσεις τους! Επικοινωνία μέσω facebook ή στη διεύθυνση [email protected].

Οι σελίδες στο facebook είναι:

Μουσική Σκηνή Studio “Μίκης Θεοδωράκης”

Studio Μουσική Σκηνή "Μίκης Θεοδωράκης"

Music Theater Studio " Mikis Theodorakis".        

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture