Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: «Με απειλούσαν ότι θα πάθω χειρότερα» – Συγκλονίζει ο 14χρονος μαθητής

Πύργος: «Με απειλούσαν ότι θα πάθω χειρό...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Τις στιγμές τρόμου που έζησε από το bullying που δεχόταν από ανήλικους νταήδες στον Πύργο, περιγράφει ο 14χρονος που έπεσε θύμα τους.
«Μου είπαν παρ’ το πάνω σου γιατί αλλιώς θα έχεις χειρότερα μπλεξίματα αν δεν καλύψεις εμένα, τον αδελφό μου κι άλλο ένα παιδί στο δικαστήριο».

Τα λόγια του 14χρονου μαθητή από τον Πύργο σοκάρουν. Περιγράφει στην κάμερα του MEGA τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν ομάδα ανηλίκων του επιτέθηκαν, με δυο από αυτούς να τον χτυπούν επανειλημμένα.

«Εκείνη την ώρα τρέξανε, μπήκαν μπροστά μας και μας περικυκλώσανε, δε γινόταν να τρέξουμε. Αν βάζαμε φωνές, θα γινόντουσαν χειρότερα. Ήρθανε μας πιάσανε, στην αρχή μας στριμώχνουν κάπου και μας μιλάγανε. Μιλάγανε μεταξύ τους και κάτι λέγανε στον φίλο μου, μετά μας πάνε πιο πάνω, όσο πηγαίναμε και πιο πάνω σκεφτόμουνα αν μπορώ να φύγω να τρέξω. Μετά μας πάνε σ’ ένα στενό και αρχίσανε να μιλάνε πάλι μεταξύ τους και ξεκίνησαν να με βαράνε».

«Μου είπαν παρ’ το πάνω σου»
Οι βανδαλισμοί που έκαναν πριν από μήνες οι δύο νταήδες κατά τη διάρκεια κατάληψης, είναι ο λόγος, σύμφωνα με τον μαθητή, που έγινε στόχος τους.

«Είχανε κάψει τις κουρτίνες, τις καρέκλες, την έδρα, είχανε σπάσει τα τζάμια ,τα πάντα. Τους τοίχους, όλα. Όταν είχα πάει διακοπές με τη μάνα μου, μας πήρε η αστυνομία να πάμε για κατάθεση γιατί κατηγορούμαστε για τις φωτιές και πήγαμε και δώσαμε τα βίντεο όλα και γι’ αυτό μου επιτεθήκανε».

«Τη δεύτερη φορά που τον χτυπήσανε, του είπαν ότι αν δεν τους καθαρίσει στο δικαστήριο θα πάθει χειρότερα και δε θα μπορεί να βγει καθόλου απ’ το σπίτι, δηλαδή να πει στο δικαστήριο ότι δεν έκαψαν αυτοί το σχολείο», είπε η μητέρα του 14χρονου.

Ο ανήλικος έφυγε από το χωριό για το καλοκαίρι για να αποφύγει τα χειρότερα, όμως το σκηνικό επαναλήφθηκε.

«Μετά στο δεύτερο σκηνικό, με ξαναπιάσανε ενώ είχα γυρίσει από το χωριό και με ξαναβαρέσανε. Και με απείλησαν ότι αν δεν τους καλύψω στο δικαστήριο αυτόν, τον αδελφό του κι έναν άλλο θα έχω χειρότερα μπλεξίματα και θα κάνω πολύ καιρό να βγω από το σπίτι».

Για την υπόθεση προσήχθησαν τρεις νεαροί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις