Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πρόεδρος Πιτίτσας: Γιατί αποσύρθηκε πάλι από το Δημοτικό συμβούλιο το θέμα του αναλογικού επιμερισμού των ανταποδοτικών ωφελημάτων;

Πρόεδρος Πιτίτσας: Γιατί αποσύρθηκε πάλι...

Δεν ξέρουμε με τι “κρατά” η κοινότητα των Σελλών την Δημοτική Αρχή & μέσω παρεμβάσεων τελευταίας στιγμής αποσύρεται το θέμα που ήταν προς συζήτηση, αναφέρει ο κ. Ιωάννης Αλεξόπουλος

Σε ανακοίνωση του προς τα Μέσα ενημέρωσης ο Ιωάννης Αλεξόπουλος, πρόεδρος της κοινότητας Πιτίτσας, της Δημοτικής κοινότητας Ρίου Πατρών τονίζει πως «σήμερα ο Αντιδήμαρχος Έργων Υποδομής και Η/Μ εξοπλισμού κ. Κορδάς απέσυρε για δεύτερη συνεχή φορά, το θέμα από το Δημοτικό Συμβούλιο για τον αναλογικό επιμερισμό των ανταποδοτικών ωφελημάτων στις Κοινότητες Α. Καστριτσίου, Αργυράς, Πιτίτσας και Σελλών. Η ενημέρωση των κοινοταρχών για την απόσυρση του θέματος έγινε και σήμερα μια ώρα πριν από την έναρξη του συμβουλίου χωρίς να υπάρχει κάποια βάσιμη εξήγηση.

Το Αιολικό Παναχαϊκού Ι εδράζεται σε περιοχή εντός διοικητικών ορίων των ανωτέρων κοινοτήτων. Η κοινότητα Αργυράς στα όρια της έχει 15 ανεμογεννήτριες, η κοινότητα Πιτίτσας 13 , η κοινότητα Α. Καστριτσίου 11 και η κοινότητα Σελλών 2 και σύμφωνα με τον Ν.3468/2006 τα ποσά πρέπει να υπολογίζονται αναλογικά.

Μέχρι σήμερα ο Δήμος τα μοιράζει δια του 4 και για αυτό το λόγο οι τρεις κοινότητες  πλην των Σελλών ζήτησαν από το Δημοτικό Συμβούλιο να εφαρμόσει η Δημοτική Αρχή τον νόμο.

Δεν ξέρουμε με τι “κρατά” η κοινότητα των Σελλών την Δημοτική Αρχή και μέσω παρεμβάσεων τελευταίας στιγμής αποσύρεται το θέμα που ήταν προς συζήτηση. Πρέπει η Δημοτική Αρχή να μας απαντήσει επίσημα, και όχι να μας εμπαίζει.

Για ποιο λόγο απέσυρε και τις δυο φορές το θέμα; Τέλος ο κ. Δήμαρχος συνέχεια ευαγγελίζεται το δίκαιο και το ηθικό. Δεν το βλέπουμε εμπράκτως».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις