Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τατιάνα Στεφανίδου: Για σπουδές στη Νέα Υόρκη η κόρη της, Λυδία

Τατιάνα Στεφανίδου: Για σπουδές στη Νέα ...

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε από το διαμέρισμα με την μαγευτική θέα

Μία ανάρτηση από τη Νέα Υόρκη της Αμερικής έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ο λόγος που βρέθηκε εκεί ήταν πολύ συγκινητικός.

 Η κόρη της, Λυδία, ξεκινάει μία νέα ζωή ως φοιτήτρια και η δημοσιογράφος είναι ιδιαίτερα υπερήφανη. Η Τατιάνα Στεφανίδου δεν μπορούσε να αφήσει το κοριτσάκι της μόνο στην Αμερική, την ώρα που ο σύζυγός της, Νίκος Ευαγγελάτος, έχει ήδη ξεκινήσει την παρουσίαση της ενημερωτικής εκπομπής Live News για τη νέα σεζόν. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια ταξίδεψε λοιπόν μαζί με τη Λυδία στην Αμερική και τη βοηθήσει να φτιάξει το νέο της σπίτι.

 Μάλιστα, η Τατιάνα Στεφανίδου η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media δημοσίευσε πριν από μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το πανεπιστήμιο, στο οποίο θα φοιτήσει η Λυδία, το New York University και το υπέροχο σπίτι το οποίο έχει θέα όλο το Μανχάταν.

«Νέα ζωή ψυχή μου @lydiaevangelatou. Το σύμπαν μικρό για να χωρέσει το συναίσθημα. Σε λατρεύω!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τατιάνα Στεφανίδου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight