Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τι συμβαίνει πάλι με τον Σάια ΛαΜπεφ - Ο ρόλο του στο «Padre Pio» λέει πως του έσωσε τη ζωή

Τι συμβαίνει πάλι με τον Σάια ΛαΜπεφ - Ο...

Ο Σάια ΛαΜπεφ αποκάλυψε πως η νέα αυτή ταινία τον έκανε να ασπαστεί τον Καθολικισμό, αφήνοντας πίσω του τον Ιουδαϊσμό, αποτρέποντάς τον μάλιστα από τη σκέψη να αυτοκτονήσει

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται ο 36χρονος, ταλαντούχος αλλά αμφιλεγόμενος ως προσωπικότητα, ηθοποιός Σάια ΛαΜπεφ - Shia LaBeouf, o οποίος αποκάλυψε πως είχε σκεφτεί κάποια στιγμή να αυτοκτονήσει. Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστή η είδηση ότι η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα Ολίβια Γουάιλντ αναγκάστηκε να διώξει τον Σάια ΛαΜπεφ από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Don’t Worry Darling» για να «προστατεύσει το καστ και το συνεργείο» της, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, με τον ΛαΜπεφ πάντως να αρνείται πως συνέβη κάτι τέτοιο & πως η Ολίβια Γουάιλντ τον απέλυσε. Ωστόσο λίγο αργότερα άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια και οι κατηγορίες για βίαιη συμπεριφορά του ΛαΜπεφ στην πρώην σύντροφό του, την τραγουδίστρια FKA Twigs.

Μαζί με τις «κατηγορίες» μοιάζει να ανακάμπτει και η καριέρα του 36χρονου ηθοποιού, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Άμπελ Φεράρα «Padre Pio» η οποία θα κάνει μάλιστα την πρεμιέρα της στο 79ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας σε λίγες μέρες. Η ταινία όπως γράφει το flix.gr, φαίνεται πως δεν έσωσε μόνο την καριέρα του ηθοποιού, αλλά και την ίδια του την ζωή. Μιλώντας σε μια συνέντευξη που έδωσε στο podcast του Επισκόπου Ρόμπερτ Μπάρον, ο Σάια ΛαΜπεφ αποκάλυψε πως η ταινία τον έκανε να ασπαστεί τον Καθολικισμό, αφήνοντας πίσω του τον Ιουδαϊσμό, αποτρέποντάς τον μάλιστα από τη σκέψη να αυτοκτονήσει.

Ο ίδιος ο Shia LaBeouf ανέφερε πως σκέφτηκε πολλές φορές την αυτοκτονία αφού αντιμετώπισε «ντροπή όπως δεν είχα βιώσει ποτέ πριν» μετά από μια σειρά από δημόσια σκάνδαλα που περιελάμβαναν τη μήνυση της FKA Twigs καθώς και την απεξάρτηση από ουσίες, που του επέβαλε το δικαστήριο. «Κανείς δεν θέλει να μου μιλήσει, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας μου. Ο ατζέντης μου δε με καλεί. Κανείς δε με θέλει για δουλειά. Είχα ένα όπλο στο τραπέζι. Ήμουν έξω από το σώμα μου. Δεν ήθελα να ζήσω πια όταν συνέβησαν όλα αυτά. Μια ντροπή όπως δεν είχα ξαναζήσει – το είδος της ντροπής που σε κάνει να ξεχνάς πώς να αναπνέεις. Δεν ξέρεις πού να πας», είπε ο ΛαΜπεφ.

Ο Σάια ΛαΜπεφ λέει πως χρειάστηκε να μείνει σε μοναστήρι για να προετοιμαστεί για τον ρόλο του στην ταινία του Φεράρα που τον βοήθησε πολύ να εγκαταλείψει την αυτοκτονικές του σκέψεις. «Ξέρω τώρα ότι ο Θεός χρησιμοποιούσε το εγώ μου για να με τραβήξει κοντά Του. Τραβώντας με μακριά από τις εγκόσμιες επιθυμίες. Όλα συνέβαιναν ταυτόχρονα. Αλλά δεν θα υπήρχε κάποιο κίνητρο για μένα να μπω στο αυτοκίνητό μου, να οδηγήσω [στο μοναστήρι] αν δεν σκεφτόμουν “θα σώσω την καριέρα μου”», κατέληξε λέγοντας.

Ο Σάια ΛαΜπεφ, να θυμίσουμε πως πριν ακριβώς 10 χρόνια είχε επισκεφθεί το Διεθνές Φεστιβάλ της Βενετίας με αφορμή την προβολή της κοινωνικοπολιτικής ταινίας του Ρόμπερτ Ρέντφορντ «Ο Κανόνας της σιωπής - The Company you Keep» όπου έπαιξε πλάι στον Ρέντφορντ, έναν μάχιμο δημοσιογράφο της περιοχής Albany, έξω από τη Ν. Υόρκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight