Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Μήνυση και δικογραφία για την επίθεση στον 14χρονο από δύο νεαρούς

Πύργος: Μήνυση και δικογραφία για την επ...

Στον Εισαγγελέα οι καταγγελίες

Στα χέρια του Εισαγγελέα Ηλείας θα φτάσει η δικογραφία που σύμφωνα με πληροφορίες σχηματίστηκε μετά από μήνυση που υπέβαλε ο πατέρας του 14χρονου, που έπεσε θύμα νεαρών σε δύο περιστατικά στο κέντρο του Πύργου.

Οι δράστες ηλικίας 16-18 ετών, απομόνωσαν τον 14χρονο μαθητή άρχισαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο με χαστούκια.

Άτομα που ήταν στην ίδια παρέα βιντεοσκόπησαν το ένα περιστατικό το οποίο “ανέβηκε” στα social media και έγινε ευρύτερα γνωστό φτάνοντας και στα χέρια της Αστυνομίας.

Η περίπτωση αυτή bullying - λίγους μήνες μετά την υπόθεση του Θύμιου Μπουγά που συγκλόνισε το πανελλήνιο - κινητοποίησε τις αστυνομικές αρχές, μόλις άρχισε να διαδίδεται το βίντεο.

Τα δύο περιστατικά

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το πρώτο περιστατικό φέρεται να συνέβη στις 8 Αυγούστου στην οδό Συλλαϊδοπούλου στο κέντρο του Πύργου, όπου ο 14χρονος δεν αντέδρασε στην επίθεση προκειμένου να μην οξυνθεί περαιτέρω η κατάσταση, όπως φαίνεται και στο επίμαχο βίντεο.

Οι Αρχές ερευνώντας την υπόθεση με βάση το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό, πληροφορήθηκαν πως την περασμένη Παρασκευή υπήρξε και δεύτερο περιστατικό σε βάρος του 14χρονου από τους ίδιους δράστες. Το δεύτερο αυτό περιστατικό συνέβη σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή της Δεξαμενής.

Προηγήθηκε η προσαγωγή νεαρών ατόμων το απόγευμα του Σαββάτου, από την κεντρική πλατεία και δίπλα από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου. Σε αυτό αναφέραμε πως η αφορμή για την επίθεση αυτή κρύβεται πίσω από τους βανδαλισμούς που έγιναν στο 4ο γυμνάσιο Πύργου τον περασμένο χειμώνα με αρνητικούς πρωταγωνιστές, μαθητές και εξωσχολικά άτομα.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις