Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σάνα Μαρίν: Νέο σκανδαλώδες βίντεο -Η παντρεμένη Φινλανδή πρωθυπουργός χορεύει κολλητά με νεαρό τραγουδιστή

Σάνα Μαρίν: Νέο σκανδαλώδες βίντεο -Η πα...

Αντιδράσεις

Νέες περιπέτειες για την πρωθυπουργό της Φινλανδίας, Σάνα Μάριν, που σε νέο βίντεο φαίνεται να χορεύει... πολύ κοντά με έναν νεαρό σε νυχτερινό κέντρο.

Η 36χρονη Μάριν, παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού, εθεάθη σε κλαμπ λίγο μετά τις 02:30 τα ξημερώματα της 7ης Αυγούστου, με τα χέρια της γύρω από τον λαιμό ενός άνδρα -ο οποίος, σύμφωνα με φινλανδικά Μέσα, είναι ο τραγουδιστής και συνθέτης Olavi Uusivirta.

Οι δυο τους φαίνονται να χορεύουν... κολλητά, με τον Uusivirta να φέρνει το πρόσωπό του στον λαιμό της Φινλανδής πρωθυπουργού και να έχει βάλει το χέρι του στη μέση της.

Το νέο βίντεο έρχεται μία ημέρα μετά την άρνηση της Σάνα Μάριν ότι πήρε ναρκωτικά, έπειτα από τη δημοσιοποίηση βίντεο που την έδειχναν να παρτάρει με φίλους σε ένα σπίτι.

Μάρτυρες που βρίσκονταν στο κλαμπ λίγο αφότου η Μάριν και η παρέα της κατέφτασαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, είπαν ότι την είδαν να χορεύει με τον ίδιο τρόπο με «πολλούς» άνδρες.

«Οι φίλοι μου και εγώ αναρωτιόμασταν αν είναι πραγματικά παντρεμένη. Το δαχτυλίδι πάντως φαινόταν ακόμα εκεί», είπε ο μάρτυρας.

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Η Σάνα χόρεψε στενά με τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς άνδρες. Βρέθηκε επίσης στην αγκαλιά δύο διαφορετικών ανδρών. Τοποθέτησε το χέρι της δίπλα σε έναν άνδρα και εκείνος την κράτησε απαλά από το μπράτσο».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Μάριν έμεινε στο κλαμπ τουλάχιστον μέχρι τις 04:30 π.μ., πριν αναχωρήσει για το σπίτι της.

Στο νέο βίντεο η Σάνα Μάριν φαίνεται να φορά τα ίδια ρούχα με αυτά που φορούσε και στο βίντεο που κυκλοφόρησε χθες.

Η ίδια χθες είπε ότι «είμαι αναστατωμένη που αυτά τα βίντεο έχουν δημοσιοποιηθεί. Επρόκειτο για εμένα που ήμουν σε μια βραδινή έξοδο με φίλους. Για να διασκεδάσω -έστω και με άγριο τρόπο- χορεύοντας και τραγουδώντας».

Όπως διευκρίνισε, η βραδιά συνεχίστηκε από το ιδιωτικό διαμέρισμα σε δύο ακόμη μπαρ στο Ελσίνκι (πιθανότατα σε ένα εξ αυτών τραβήχθηκε και το νέο βίντεο), αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει ποιος μπορεί να διέρρευσε τα βίντεο. Κι όπως τόνισε, κατανάλωσε αλκοόλ αλλά δεν έκανε χρήση ναρκωτικών.

«Προσωπικά δεν πήρα ναρκωτικά, ούτε κατανάλωσα κάτι άλλο εκτός από αλκοόλ. Χόρεψα, τραγούδησα και γλέντησα – εντελώς νόμιμα πράγματα. Και ποτέ δεν βρέθηκαν σε κατάσταση όπου είδα ή γνώριζα ότι άλλοι έκαναν χρήση ναρκωτικών», δήλωσε η Μάριν.

Κλείνοντας, τόνισε: «Θέλω να δείξω ότι υπάρχουν απλοί άνθρωποι με συνηθισμένες ζωές σε αυτές τις θέσεις εργασίας. Έχω οικογενειακή ζωή, έχω επαγγελματική ζωή και έχω ελεύθερο χρόνο για να περνάω με τους φίλους μου. Λίγο πολύ όπως και πολλοί άνθρωποι της ηλικίας μου».

Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που η Σάνα Μαρίν δέχεται αρνητική κριτική. Τον Οκτώβριο του 2020 μια φωτογραφία της είχε προκαλέσει επίσης αντιδράσεις στο Διαδίκτυο, με ορισμένους να την τρολάρουν επειδή πόζαρε στο φακό του περιοδικού μόδας Trendi φορώντας ένα σκούρο μπλέιζερ με βαθύ ντεκολτέ και χωρίς μπλούζα από μέσα και άλλους να σπεύδουν να την υπερασπιστούν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις