Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεγάλη φωτιά στη Βιάννο Κρήτης- Συνελήφθη ηλικιωμένος που έκανε εργασίες με καμινέτο

Μεγάλη φωτιά στη Βιάννο Κρήτης- Συνελήφθ...

Ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου

Μια ακόμη μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Αυγούστου, σε δύσβατο σημείο του Δήμου Βιάννου, κοντά στον Άγιο Βασίλειο Κρήτης.

Στο σημείο επιχειρούν επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας καθώς και δυο ελικόπετρα με την επιχείρηση κατάσβεσης να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η φωτιά δεν απειλεί οικισμό, ενώ καίει χορτολιβαδική έκταση και πευκόδασος. 

 
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο neakriti.gr, ο Δήμαρχος Βιάννου, Μηνάς Σταυρακάκης, «πρόκειται για επικίνδυνη φωτιά που καίει χορτολιβαδική έκταση και πευκόδασος, ενώ ευτυχώς δεν πνέουν ισχυροί άνεμοι. Επιχειρούν δυο ελικόπτερα για την κατάσβεση και στο επί τόπου συντονίζει ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης, Γιώργος Τσικαλάς».

 

Ένας άνδρας ηλικίας 70 ετών έχει ταυτοποιηθεί ως ο δράστης της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου σε δύσβατη περιοχή του Αγίου Βασιλείου της Βιάννου, κινητοποιώντας τις πυροσβεστικές δυνάμεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ο 70χρνος πραγματοποιούσε αγροτικές εργασίες σε χωράφι της ιδιοκτησίας του και με το μεσημέρι με τη χρήση καμινέτου προσπαθούσε να επιδιορθώσει λάστιχα ποτίσματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις