Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μετά την κακοκαιρία έρχεται ζέστη, πότε αναμένεται νέα αστάθεια

Μετά την κακοκαιρία έρχεται ζέστη, πότε ...

Η ανάρτησή του

Βάσει των στοιχείων που έχει συγκεντρώσει ο Σάκης Αρναούτογλου «μετά τις 21 Αυγούστου υπάρχουν ενδείξεις για νέα αστάθεια στη βόρεια όμως κυρίως Ελλάδα».
Η ζέστη θα είναι σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου το χαρακτηριστικό του καιρού που θα διαδεχθεί το κύμα κακοκαιρίας για το τριήμερο που έρχεται, όπως έχει ανακοινώσει με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού η ΕΜΥ.

Ωστόσο το κύμα αυτό της ζέστης κατά το οποίο τα θερμόμετρα δεν αποκλείεται να φτάσει και τους 40 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, «δεν φαίνεται ότι θα έχει μεγάλη διάρκεια».

Βάσει των στοιχείων που έχει συγκεντρώσει, δε, ο έμπειρος προγνώστης, «μετά τις 21 Αυγούστου υπάρχουν ενδείξεις για νέα αστάθεια στη βόρεια όμως κυρίως Ελλάδα».

 Όσον αφορά, τέλος, το μελτέμι ο Σάκης Αρναούτογλου «βλέπει» εξασθένηση «από την ερχόμενη Κυριακη 14/8 μέχρι και την Τρίτη 17/8 με μικρή μόνο και πάλι ενίσχυση από τις 18/8 στα 5-6 πρόσκαρα στις 19/8 στα 6-7 μποφόρ»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις