Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η συντήρηση και επισκευή του Ι.Ν. Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου

Με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Δυτι...

Εγκρίθηκε η εισήγηση του Φωκίωνα Ζαϊμή

Σε ανακοίνωσή της, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ενημερώνει ότι με χρηματοδότηση της θα γίνει η συντήρηση και επισκευή του Ι.Ν. Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου:  Στο πλαίσιο του έργου  "Συντήρηση - Αποκατάσταση Προσκυνηματικών Χώρων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας", εγκρίθηκε η εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνα Ζαΐμη  από την Οικονομική Επιτροπή , για ένταξη της εργολαβίας με τίτλο "Συντήρηση και επισκευή Ι.Ν. Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου" ύψους  266.000 ευρώ, κατόπιν προτάσεως του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομου. Ο Ι.Ν. Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου εκτίσθη κατά το έτος 1899 και βρίσκεται όπισθεν του Ι.Ν. Αγ. Ανδρέα Πατρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον πρώτο από τους Ιερούς Ναούς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στον οποίο θα γίνει συντήρηση, επισκευή και αποκατάσταση και θεωρείται μία πολύ σημαντική ενέργεια αφού πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλοι Προσκυνηματικοί Χώροι στους οποίους θα γίνουν επισκευές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις