Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πικέ: Σε σχέση με 23χρονη φοιτήτρια μετά τον χωρισμό με την Σακίρα

Πικέ: Σε σχέση με 23χρονη φοιτήτρια μετά...

Η γνωριμία τους

Ο Ζεράν Πικέ φαίνεται πως δεν έχασε καθόλου χρόνο. Λίγο καιρό μετά το διαζύγιο του με την Σακίρα -μετά από 11 χρόνια γάμου- ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα εμφανίζεται να διατηρεί σχέση με μια νεαρή φοιτήτρια. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την “Mirror” αλλά και άλλα Μέσα από το εξωτερικό, ο Ζεράρ Πικέ είναι μαζί με την 23χρονη Clara Chia Marti.

Η νεαρή κοπέλα εργάζεται στην εταιρεία του Πικέ, Kosmos και φαίνεται πως γνωρίστηκαν σε event που βρέθηκαν και οι δυο. Το ζευγάρι φέρεται να βγαίνει εδώ και μήνες, αλλά έκανε προσπάθεια να κρατήσει… μυστική την σχέση, λόγω του πρόσφατου χωρισμού του 34χρονου αμυντικού της Μπαρτσελόνα με τη Σακίρα.

Μάλιστα, άνθρωπος κοντά στην Clara Chia Marti φέρεται να δήλωσε στην Sun: “Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και μήνες. Κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους ωστόσο πιο κοντινοί τους άνθρωποι το γνωρίζουν. Οι άνθρωποι του, τον βοήθησαν να κρατήσει το ειδύλλιο κρυφό και έχουν σβήσει τους λογαριασμούς της νεαρής κοπέλας από τα social media, ώστε να μην μπορούν να βρεθούν εύκολα φωτογραφίες της”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight