Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γ.Ν. Πύργου: “Πνίγεται” από τον κορονοϊό - Κρούσματα σε προσωπικό και ασθενείς

Γ.Ν. Πύργου: “Πνίγεται” από τον κορονοϊό...

Mεγάλη έξαρση

Η μεγάλη έξαρση του κορονοϊού που εν μέσω θέρους μάλλον περνά αδιάφορα για την τοπική κοινωνία της Ηλείας, με πάνω από 1500 κρούσματα την εβδομάδα, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο Γ.Ν. Πύργου.

Τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα “πνίγουν” το νοσοκομείο καθώς έχουν εντοπιστεί νέες μολύνσεις σε ασθενείς κλινικών όπως η Παθολογική, η Ορθοπεδική και η Χειρουργική, αλλά και στο προσωπικό, νοσηλευτικό και διοικητικό.

Τα κρούσματα στους ασθενείς, επιβαρύνουν τη λειτουργία της μονάδας, ενώ στο προσωπικό προκαλούν λειτουργικά προβλήματα, καθώς λόγω του κατ’ οίκον περιορισμού, απουσιάζουν από την εργασία τους.

Κρούσματα καταγράφονται και στην Ψυχιατρική κλινική όπου και εκεί λόγω των ιδιαιτεροτήτων υπάρχουν ζητήματα με τους ασθενείς που δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλο χώρο.

Την ίδια στιγμή η μεταφορά προσωπικού στο Γ.Ν. Αμαλιάδας το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει ένα ακόμα πλήγμα την λειτουργία του Γ.Ν. Πύργου.

Υπό αυτές τις συνθήκες η επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα, σήμερα στο Γ.Ν. Πύργου κρίνεται ως μη ασφαλής.

ilialive
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις