Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τον γνώρισε μέσω social media, τον φιλοξένησε κι εκείνος της άρπαξε τα κοσμήματα, κατήγγειλε 38χρονη

Τον γνώρισε μέσω social media, τον φιλοξ...

Η αστυνομία βρίσκεται σε αναζήτηση του άνδρα

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας αναζητά άνδρα ο οποίος κατηγορείται για κλοπή χρυσαφικών έπειτα από καταγγελία 38χρονης. Η γυναίκα τον γνώρισε μέσω διαδικτύου και τον προσκάλεσε να μείνει σπίτι της.

Οι αρχές εξετάζουν επίσης για το αν τα στοιχεία που της δήλωσε ο άνδρας είναι πραγματικά ή ψεύτικα.

Η 38χρονη στράφηκε προχθές στην ελληνική αστυνομία. Περιέγραψε τα χρυσαφικά που λείπουν από την κοσμηματοθήκη της και ανέφερε ότι πρόκειται για χρυσαφικά απροσδιόριστης αξίας, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ιστοσελίδα onlarissa.gr,.

Όπως κατήγγειλε η 38χρονη, διαπίστωσε πως έλειπαν, αφότου έφυγε από το σπίτι της ο άγνωστος άνδρας. Εικάζει, λοιπόν, πως εκείνος τα έκλεψε. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθερία, η 38χρονη Λαρισαία γνώρισε τον άγνωστο άντρα μέσω μέσου κοινωνικής δικτύωσης και περίπου για μια βδομάδα, έως τις 30 Ιουλίου τον φιλοξένησε στο σπίτι της.

Η 38χρονη φέρεται να μη γνώριζε τα αληθινά στοιχεία του άγνωστου άνδρα, παρά μόνο όσα εκείνος της δήλωσε, λόγο για τον οποίο η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ερευνά αν τα δηλωθέντα στοιχεία είναι και τα πραγματικά στοιχεία του άνδρα που αναζητείται επίσης για κλοπή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις