Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επτά χρόνια χωρίς τον Τάκη Γκίκα

Επτά χρόνια χωρίς τον Τάκη Γκίκα

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπουρδούλη

Ήταν 30 Ιουλίου του 2015 λίγα λεπτά πριν τις 9 το πρωί όταν άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου νοσηλευόταν χτυπημένος από καρκίνο στο συκώτι ο γνωστός και αγαπημένος οδοντίατρος και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πατρέων Τάκης Γκίκας.

 Στον Τάκη που κανείς μας δεν ξέχασε, είναι αφιερωμένη η σημερινή ανάρτηση του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Μπουρδούλη στη σελίδα Πάτρα η πόλη της καρδιας μας.

"ΤΑΚΗΣ ΓΚΙΚΑΣ
«Έφυγε» σαν σήμερα το 2015.
Η Πάτρα έχασε έναν σπουδαίο ΑΝΘΡΩΠΟ, άνθρωπο της κοινωνικής προσφοράς και εγώ ένα φίλο κι "αδερφό".
Ο καιρός μπορεί να περνάει, οι άνθρωποι όμως παραμένουν ζωντανοί, όσο τους θυμόμαστε, κι εμείς πάντα θα τον θυμόμαστε με αγάπη.
• Τώρα στην γειτονιά των αγγέλων, παρέα με τον κολλητό του το Νάσο, θα χορεύει, με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, τη "Ρόζα" που τόσο πολύ αγαπούσε" αναφέρει ο Κώστας Μπουρδούλης.

Στη μνήμη του Τάκη Γκίκα ήταν αφιερωμένη η ανάρτηση του Νάσου Νασόπουλου, στις 30/7/2020 στη στήλη του "Το ημερολόγιο ενός καρκινοπαθούς. "Κάθε χρόνο αυτή την ημέρα την αφιερώνω και θα συνεχίσω όσο ζω να την αφιερώνω στον αδελφικό μου φίλο Τάκη Γκίκα" έγραφε ο ιδρυτής του thebest.gr που λίγους μήνες μετά έφυγε κι αυτός νικημένος από τον καρκίνο. 

Νάσος Νασόπουλος: Σαν σήμερα "έφυγε" ο Τάκης Γκίκας χτυπημένος από τον καρκίνο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις