Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν.Ε. Αχαΐας ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝΑΛ: "Αποχαιρετά τον Δημήτρη Σκαμνάκη, ένα σύντροφο με τεράστια κοινωνική προσφορά"

Ν.Ε. Αχαΐας ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝΑΛ: "Αποχ...

Η ανακοίνωση

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ για τον θάνατο του Δημήτρη Σκαμνάκη: "H Ν.Ε. Αχαΐας ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ αποχαιρετά τον Δημήτρη Σκαμνάκη, ένα σύντροφο με τεράστια κοινωνική προσφορά.

Ο Δημήτρης Σκαμνάκης γεννήθηκε στην Ανδραβίδα Ηλείας το 1942.

Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, πτυχιούχος της Παντείου ως Οικονομολόγος.

Στέλεχος της Νεολαίας της Ένωσης Κέντρου. Συμμετείχε στην αντιδικτατορική αντίσταση και για τη δράση του συνελήφθη και φυλακίστηκε. Εκλεγόταν δημοτικός σύμβουλος Πάτρας από το 1975. Το 1978 εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ και πολιτεύτηκε πρώτη φορά το 1985. Διορίστηκε νομάρχης Ζακύνθου το 1986, Πρόεδρος του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων το 1987 και περιφερειάρχης Ηπείρου το 2003.

Διετέλεσε Βουλευτής Αχαΐας τις κοινοβουλευτικές Περιόδους Ε' (18/06/1989 - 12/10/1989) και Η' (10/10/1993 - 24/08/1996).

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο στις 12 στον Ι.Ν. Παναγίας Αλεξιώτισσας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ εκφράζει στην σύζυγό του Μαρία, στα παιδιά του Χριστόφορο και Μελίτα και στους οικείους της, τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις