Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τατιάνα Στεφανίδου: Διακοπές σε Καστό και Κάλαμο για την παρουσιάστρια -ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Τατιάνα Στεφανίδου: Διακοπές σε Καστό κα...

Για άλλη μια χρονιά

Μετά από μία πολύ απαιτητική τηλεοπτική σεζόν, η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος απολαμβάνουν τις διακοπές τους εκτός Αθηνών. Για ακόμη ένα καλοκαίρι, το ζευγάρι επέλεξε το Ιόνιο, ταξιδεύοντας στους αγαπημένους του προορισμούς.

Συγκεκριμένα, αυτές τις ημέρες, η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος επισκέφθηκαν τον Καστό, ένα από τα μικρότερα κατοικημένα νησιά των Επτανήσων, απέναντι από την Αιτωλοακαρνανία.

 Το βράδυ της Τετάρτης 27/7 μάλιστα, η Τατιάνα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τον υπέροχο βυθό της θάλασσας. «Σε μια από τις πιο μαγικές γωνιές της γης» σχολίασε στη λεζάντα, με τους διαδικτυακούς της φίλους να ξετρελαίνονται.

Το πρωί της Πέμπτης η παρουσιάστρια συνέχισε τις διακοπές της στον Κάλαμο, απέναντι από τον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας.

«Ο Κάλαμος είναι ένα κουκλίστικο καταπράσινο νησάκι του Ιονίου απέναντι από τον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας. Εδώ συνάντησα ζεστούς, φιλόξενους ανθρώπους. Ο Βασίλης που έχει με τη μητέρα του τη Σοφία το μπακαλικάκι στο λιμάνι, με έσωσε όταν από ατύχημα έμεινα… ξυπόλυτη. Και ο Γιώργος με τον μπαμπά του το Σωτήρη που έχουν το φούρνο, μου έδωσε να δοκιμάσω την πιο ωραία πορτοκαλόπιτα από τα χεράκια της μαμάς του. Ευχαριστώ!» έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου στη λεζάντα.

tlife.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight