Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μητσοτάκης: Φτάνει με τους «πυροσβέστες της ξαπλώστρας», προσβάλουν τους πυροσβέστες

Μητσοτάκης: Φτάνει με τους «πυροσβέστες ...

Κατά την αρχική εισήγησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο

Την αγανάκτησή του για τους «πυροσβέστες της ξαπλώστρας», όπως τους αποκάλεσε, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο.. 

Όπου «πυροσβέστες της ξαπλώστρας» όσοι, όπως είπε, ασκούν κριτική λέγοντας πως οι φωτιές θα σβήσουν μόνες τους και οι οποίοι, όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν προσβάλουν την πολιτική ηγεσία αλλά τους πυροσβέστες που δίνουν τιτάνια μάχη και μερικοί απ’ αυτούς, όπως στη Δαδιά του Έβρου, δεν έχουν κοιμηθεί μερόνυχτα ολόκληρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε «λίγο περισσότερο σεβασμό για όλους αυτούς που με αυτοθυσία παλεύουν με φαινόμενα που ξεπερνούν τις ανθρώπινες δυνατότητες», κάνοντας λόγο για «βαθιά προσβολή» προς όλους εκείνους που δίνουν μάχη στα πύρινα μέτωπα. 

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ζήτησε απ’ όλους εγρήγορση γιατί οι επόμενες μέρες θεωρούνται δύσκολες για την εκδήλωση νέων πυρκαγιών. «Έχουμε ακόμη δουλειά μπροστά μας», είπε. 

Η σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου είναι η τελευταία πριν από τις «περιορισμένες διακοπές του Αυγούστου», όπως είπε ο πρωθυπουργός και με ευρεία ατζέντα. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις