Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θάνατος φοιτητή- Σίφνος: Τι έδειξε η νεκροτομή

Θάνατος φοιτητή- Σίφνος: Τι έδειξε η νεκροτομή

Καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, ισχαιμία μυοκαρδίου και πνευμονικό οίδημα

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του 23χρονου φοιτητή που πέθανε ξαφνικά στη Σίφνο και δεν αντιμετώπιζε κανένα προηγούμενο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Σύμφωνα με τη νεκροψία-νεκροτομή, που έγινε στον Πειραιά, ο θάνατός του οφείλεται σε καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια.

Συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής και προϊστάμενος τη ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά, Ηλίας Μπογιόκας, μίλησε στο newsit.gr για τα συμπεράσματα της νεκροψίας – νεκροτομής του φοιτητή λέγοντας πως ο άτυχος Θανάσης – που πέθανε στη Σίφνο – υπέστη καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, ισχαιμία του μυοκαρδίου και πνευμονικό οίδημα.

Όπως είπε βρισκόμαστε εν αναμονή των εργαστηριακών και τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς φαίνεται να είχε περάσει κορονοϊό: «Αν ήταν θετικός δεν μπορώ να το ελέγξω εγώ, θα το δούμε στις εξετάσεις που θα βγουν» σημείωσε ο κ. Μπογιόκας.

Ο ιατροδικαστής τόνισε πως ο κορονοϊός δίνει παρενέργειες και στην καρδιά και στο αναπνευστικό σύστημα: «Η covid δίνει παρενέργειες στην καρδιά και στο αναπνευστικό σύστημα αλλά δεν μπορούμε να το ξέρουμε τώρα με λεπτομέρεια. Μπορεί να είναι και από άλλες αιτίες. Οι ακριβείς συνθήκες και αίτια από τα οποία προέκυψε ο θάνατος θα βγουν από τις εργαστηριακές εξετάσεις». 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις