Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σίφνος: Θετικός στον κορωνοϊό ο 23χρονος φοιτητής που έσβησε ξαφνικά

Σίφνος: Θετικός στον κορωνοϊό ο 23χρονος...

Αύριο η νεκροψία στον άτυχο Θανάση Ζέρβα

Η νεκροψία - νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο από τον επικεφαλής της ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά κ. Ηλία Μπουγιούκα αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του 23χρονου Θανάση Ζέρβα που άφησε την τελευταία του πνοή στη Σίφνο όπου είχε μεταβεί με τους φίλους του για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ο θάνατος του 23χρονου φοιτητή του Μετσόβιου Πολυτεχνείου έχει προκαλέσει σοκ στη Λαμία. Ο άτυχος νέος είχε επισκεφτεί μαζί με την παρέα του γνωστή παραλία του νησιού, όταν κατέρρευσε και άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού όπου οι γιατροί έκαναν προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί του έκαναν Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα και έλαβαν αίμα από το παλικάρι για να κάνουν εξετάσεις. Το πρώτο τεστ ήταν για κορωνοϊό, στον οποίο σύμφωνα με διασταυρώμενες πληροφορίες, βρέθηκε θετικός στην Covid 19.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος όταν βρισκόταν στην παραλία για άγνωστή μέχρι στιγμής αιτία βγαίνοντας από την θάλασσα αισθάνθηκε αιφνίδια αδιαθεσία και τάση προς έμετο.

Η παρέα του, αν και προσπάθησε αρχικά να τον βοηθήσει, ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς ο Θανάσης Ζέρβας κατέρρευσε χάνοντας τις αισθήσεις του στην παραλία. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο καρδιολόγος Παναγιώτης Ιακωβίδης με ανάρτηση του στην σελίδα του στο Facebook. O 23χρονος φοιτητής ήταν γιος του αρχιτέκτονα μηχανικού Δημήτρη Ζέρβα και της γιατρού Δέσποινας Κουντούρη.

πηγη: protothema

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις