Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ορέστης Ανδρεαδάκης: Σεξιστική η επίθεση στην σκηνοθέτη για το σορτς στο Προεδρικό Μέγαρο

Ορέστης Ανδρεαδάκης: Σεξιστική η επίθεση...

Ξέσπασε νέος θόρυβος

Ύστερα από τον θόρυβο και τα όσα ακολούθησαν με την φωτογραφία του κορυφαίου βιολιστή της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, Ιωάννη Στρατάκη στο Προεδρικό Μέγαρο για την δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας μία ακόμη εμφάνιση προκάλεσε πολλά σχόλια.

Πρόκειται για την σκηνοθέτη Εύη Καλογήρου η οποία εμφανίστηκε στη δεξίωση, συνοδευμένη από τον διευθυντή του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, Ορέστη Ανδρεαδάκη, φορώντας ένα μαύρο σορτς.

Ύστερα από πλήθος σχολίων που είδαν το φως της δημοσιότητας στα social media, για τις ενδυματολογικές της επιλογές, ο Ορέστης Ανδρεαδάκης θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητά της και να εκφράσει τη θλίψη του για τα σεξιστικά σχόλια.

 Ο διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σε ανάρτηση του δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο από την είσοδό τους στο Προεδρικό Μέγαρο και κάτω από αυτό έγραψε:

«Η Eύη Καλογηροπούλου είναι μια εξαιρετική σκηνοθέτις, η οποία συμμετείχε τρεις φορές στο Φεστιβάλ των Καννών: με τις μικρού μήκους ταινίες “Μotorway 65” (2020), και “Στον θρόνο του Ξέρξη”  και το σενάριο της μεγάλου μήκους ταινίας “Cora” (2021). Οι δύο τελευταίες δουλειές της βραβεύτηκαν στις Κάννες με τα βραβεία του Canal+ και του L’Atelier της Cinefondation αντίστοιχα.

Eίναι ωστόσο και ταλαντούχα εικαστικός, απόφοιτη της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και με αρκετές εκθέσεις στο ενεργητικό της. Είναι επίσης πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ και του Royal college of Art του Λονδίνου».

«Για τους λόγους αυτούς εξάλλου, ήταν καλεσμένη στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας μαζί με άλλους καλλιτέχνες που τιμούν την Ελλάδα με το έργο τους. Καλεσμένος κι εγώ στη δεξίωση κατέβηκα με την Εύη Καλογηροπούλου τα σκαλιά του Προεδρικού Μεγάρου ως καλός φίλος και συνεργάτης της.

Εκτιμώ το ταλέντο και την προσωπικότητά της, τιμώ τη φιλία μας και θλίβομαι με τις σεξιστικές νύξεις που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις