Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ώρα Πατρών: 'Ηλθον, είδον και απήλθον...

Ώρα Πατρών: 'Ηλθον, είδον και απήλθον...

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης

Στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Ώρα Πατρών αναφέρεται:

Είναι γνωστό και στους πλέον αδαείς, ότι η πόλη μας δεν μπορεί να αναπτυχθεί, ούτε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην περιφέρεια, χωρίς βασικές υποδομές.
Η "Πύλη της Δύσης", η Πάτρα, χωρίς τρένο και οδικούς άξονες, χωρίς φυσικό αέριο και σύγχρονο εμπορικό λιμάνι δε μπορεί να διαδραματίσει το σημαντικό της ρόλο.
Θα βουλιάζει μέσα στο τέλμα της μιζέριας.
Εδώ και τρία χρόνια, η πόλη τελματώνει. Η έλευση του τρένου καθυστερεί ενώ είχε δρομολογηθεί, η Εθνική οδός Πατρών-Πύργου ακυρώνεται και εκδιώκονται οι εγκατεστημένες εργολαβίες, η Νομική σχολή καταργείται και κυρίως δεν εκμεταλλεύεται την προίκα που έδωσε η προηγούμενη κυβέρνηση. Όλο το Θαλάσσιο μέτωπο, το Πλατανόδασος, κ.α.
Τις προηγούμενες ημέρες ανέβηκε στην Αθήνα μόνος του ο κ. Πελετίδης, για συνάντηση με τον κ. Καραμανλή και εξέδωσε ένα δελτίο καρμπόν με αυτό της Νέας Δημοκρατίας.
Αυτή τη φορά πέρα από το ΣΥΡΙΖΑ πού ευθύνεται κατ΄ αυτόν, γιατί δεν πρόλαβε να παραδώσει σε τέσσερα χρόνια όλα τα σταματημένα έργα, μας περιπαίζουν, ότι τάχα φταίει ο πόλεμος στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα η Ευρωπαϊκή Ένωση να δίνει υψηλή προτεραιότητα στην κεντρική Ευρώπη.
Προφανώς πιστεύουν ότι απευθύνονται σε όντα μειωμένης νοημοσύνης.
1. Έχουμε καταθέσει όλα τα στοιχεία για το πως είχε προχωρήσει το έργο και αυτά που αμφισβητούσε ο Καραμανλής (επισυνάπτουμε αναλυτικό άρθρο του Θάνου Βούρδα "Το σύγχρονο τρένο στην Πάτρα: σήριαλ, αλήθειες, και ανάγκες"*.
2. Ο πόλεμος στην Ουκρανία ξεκίνησε πριν πέντε μήνες. Τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια τι έφταιξε και δεν προώθησε το σχεδιασμό που παρέλαβε, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας;
Αυτό το αναρωτηθήκατε κ. Πελετίδη για να σας δώσει μία απάντηση ο παρακαθήμενος κ. Καραμανλής;

*https://www.metaforespress.gr/sidirodromos/%CF%84%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8E%CE%B7%CE%BD-%CE%B3-%CE%B3-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B8%CE%AC/

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις