Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λάρνακα: Συνελήφθη ο 43χρονος που κλώτσησε γυναίκα με παιδί στην αγκαλιά

Λάρνακα: Συνελήφθη ο 43χρονος που κλώτση...

Η 29χρονη προχώρησε σε καταγγελία

Συνελήφθη ο δράστης της άγριας επίθεσης κατά γυναίκας, που κρατούσε στην αγκαλιά της ένας βρέφος, στη Λάρνακα, στην Κύπρο. Ο 43χρονος Ελληνοκύπριος αναζητείτο για τα αδικήματα της επίθεσης και της πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης από το πρωί, όταν και έκανε τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο από τον ξυλοδαρμό της 29χρονης από το Κονγκό. Οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. 

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media, εμφανίζεται ο 43χρονος να χτυπά την 29χρονη, η οποία είχε στην αγκαλιά της ένα βρέφος.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό η γυναίκα είχε αγοράσει αυτοκίνητο από τον δράστη, μεταδίδει το philenews.com. Ωστόσο, μετά την πληρωμή, το αυτοκίνητο παρουσίασε κάποια προβλήματα και η γυναίκα πήγε στον μηχανικό για να επιβεβαιώσει την κατάσταση του οχήματος, με τον μηχανικό να την ενημερώνει ότι το αυτοκίνητο είχε πράγματι αρκετά προβλήματα. Όταν η γυναίκα μίλησε στον δράστη για τα προβλήματα του αυτοκινήτου, εκείνος αρνήθηκε να συζητήσει πιθανές λύσεις και της είπε ότι δεν μπορούσε να του κάνει κανένας τίποτα καθώς βρισκόταν στη χώρα του. Στη συνέχεια, της επιτέθηκε.

 Η 29χρονη προχώρησε σε καταγγελία και στη συνέχεια της χορηγήθηκε έντυπο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις στο Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σημειώνεται πως υπήρξε επικοινωνία του Γενικού Εισαγγελέα με τον Αρχηγό της αστυνομίας, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι διεξάγεται ποινική έρευνα σε σχέση με το περιστατικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις