Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ερώτηση του Άγγελου Τσιγκρή για το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ»

Ερώτηση του Άγγελου Τσιγκρή για το πρόγρ...

Ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Ο Άγγελος Τσιγκρής φέρνει στη Βουλή την αναδρομική εφαρμογή και συμπερίληψη όλων των εκπαιδευτικών στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ».

 Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής κατέθεσε Ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας, με την οποία ζητάει την αναδρομική εφαρμογή και συμπερίληψη όλων των εκπαιδευτικών στο πρόγραμμα "Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ". 

 Σύμφωνα με την Ερώτηση του Αχαιού βουλευτή: 
"Το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ» πρέπει να επεκταθεί στο σύνολο των εκπαιδευτικών, αφού ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός αποτελεί προϋπόθεση για μια αποτελεσματική και ολοκληρωμένη εκπαιδευτική διαδικασία. 

Συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα πρέπει να συμπεριληφθούν και οι εκπαιδευτικοί που κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς εργάζονταν παροδικά ως αποσπασμένοι σε γραφεία, φορείς ή άλλες μονάδες. 

Επίσης, πρέπει να γίνει αναδρομική εφαρμογή του προγράμματος για τα δυο τελευταία εκπαιδευτικά έτη, κατά τα οποία εφαρμόστηκε η εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση. 

Στους δικαιούχους του προγράμματος θα πρέπει να συμπεριληφθούν και οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που δεν κλήθηκαν να εργαστούν τη φετινή χρονιά, όπως και οι εκπαιδευτικοί που προσελήφθησαν με τρίμηνη σύμβαση για τη κάλυψη κενών. 

Τέλος, θα πρέπει να συμπεριληφθούν και οι εκπαιδευτικοί που συνταξιοδοτήθηκαν κατά την τελευταία σχολική χρονιά". 

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής ρωτάει την Υπουργό Παιδείας: α) σε ποιες ενέργειες θα προβεί με σκοπό την αναδρομική εφαρμογή και συμπερίληψη του συνόλου των εκπαιδευτικών στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ» και β) πότε αναμένονται οι σχετικές αποφάσεις._

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις