Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χαμός με την ταπετσαρία του Μπόρις και της Κάρι - Ανακαίνιση στην πρωθυπουργική κατοικία

Χαμός με την ταπετσαρία του Μπόρις και τ...

Τα σχόλια στα κοινωνικά μέσα δίνουν και παίρνουν

Ανακαίνιση ύψους 200 χιλιάδων λιρών είχε κάνει το πρωθυπουργικό ζεύγος της Βρετανίας Μπόρις και Κάρι Τζόνσον στην κατοικία τους στον αριθμό 11 της Ντάουνινγκ Στριτ, δίπλα στην έδρα της κυβέρνησης, το περίφημο Νο10.

 
 

Δεν τους άρεσαν τα έπιπλα και το στυλ που είχαν παραλάβει από την προκάτοχο του Τζόνσον, Τερέζα Μέι, και τα είχαν ξηλώσει όλα.

Τα σχόλια στα κοινωνικά μέσα δίνουν και παίρνουν και οι χρήστες αποκαλούν το στυλ που επέλεξε ο Μπόρις και η νέα σύζυγός του Κάρι, ως "granny chic".

 

Αυτό που εξοργίζει όμως είναι το κόστος για να επιτευχθεί αυτό το στυλ. Πάνω από 15.000 λίρες για καναπέδες, 7.000 για ένα χαλί, 2.25ο λίρες για την ταπετσαρία ή 884 λίρες το ρολό, 3.675 λίρες για βοηθητικά τραπεζάκια για τα ποτά και 500 λίρες για ποτηρόπανα!Το έργο ανατέθηκε στην γνωστή στη Βρετανία διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Lulu Lytle.

Η εφημερίδα Independent δημοσίευσε και το τιμολόγιο από το κατάστημα Soane από το οποίο έγιναν οι αγορές.

Το σκάνδαλο με το οποίο το ζεύγος Τζόνσον ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει την κεντρική πολιτική σκηνή της Βρετανίας, αποκάλυψαν οι Times του Λονδίνου. Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας, ο σκιτσογράφος Πίτερ Μπρουκς αναρωτιέται αν θα πάρει μαζί του ο Μπόρις στον πολιτικό του τάφο και την ταπετσαρία!

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναρωτιούνται τώρα, αν θα μπορέσει ο Μπόρις να πάρει μαζί του την ταπετσαρία και προτείνουν λύσεις!

πηγή thetoc.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight