Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μ. Σκανδάμης: "Όνειδος για τη ΝΔ, η έκδοση του ΠΔ που μεταφέρει το τμήμα Φυσικοθεραπείας Αιγίου στην Πάτρα"

Μ. Σκανδάμης: "Όνειδος για τη ΝΔ, η...

Η ηχηρή απουσία των βουλευτών & στελεχών της ΝΔ από το πρόσφατο συλλαλητήριο, για την παραμονή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο, αποκάλυψε ότι η απόφαση ήδη είχε ληφθεί, αναφέρει

Σε δήλωσή του μετά την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος που μεταφέρει το τμήμα Φυσικοθεραπείας Αιγίου στην Πάτρα, ο Δρ. Μαρίνος Σκανδάμης, Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο ΠΑΣΟΚ και πολιτευτής αναφέρει τα εξής:

«Με δήλωσή μου είχα επισημάνει πριν λίγες ημέρες ότι η ηχηρή απουσία των βουλευτών και στελεχών της ΝΔ από το πρόσφατο συλλαλητήριο, για την παραμονή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο, αποκάλυψε ότι η απόφαση ήδη είχε ληφθεί.

Το γεγονός αυτό τυπικά επικυρώθηκε με την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος για τη μεταφορά της έδρας στην Πάτρα.

Γι’ αυτό και είχε δοθεί η πολιτική γραμμή απουσίας των εκπροσώπων του κυβερνώντος κόμματος από την πιο πάνω τελευταία εκδήλωση υπεράσπισης του πανεπιστημιακού τμήματός μας.

Τώρα περιμένουμε να μας πουν ότι λυπούνται και πως έκαναν ότι μπορούσαν. Μόνο που δεν έκαναν.

Διότι οι βουλευτές της ΝΔ και τα σημαίνοντα στελέχη της στην Αχαΐα, φάνηκε πως δεν διαθέτουν την παραμικρή πειθώ στους υπουργούς του κόμματός τους.

Γι’ αυτό και αναλώνονται, συμπεριλαμβανομένων των στελεχών της Περιφέρειας, σε μια ανούσια επικοινωνία δήθεν καλών προθέσεων, για να διαχειριστούν κεντρικά ειλημμένες αποφάσεις, που προφανώς ήδη γνώριζαν.

Και αυτό ενοχλεί ακόμη περισσότερο.

Το έργο λοιπόν αποκαλύφθηκε. Και δυστυχώς τα χειρότερα για την Αιγιάλεια -και σε άλλους τομείς- δεν έχουν τελειώσει. Όνειδος για τη ΝΔ».  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις