Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σπ. Σκιαδαρέσης: Η υπογειοποίηση του τρένου από Ρίο έως Άγιο Ανδρέα, ήταν, είναι και πρέπει να είναι κοινός στόχος όλων μας

Σπ. Σκιαδαρέσης: Η υπογειοποίηση του τρέ...

Το Υπουργείο Υποδομών πρέπει να απαντήσει επισήμως στις τελευταίες πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας περί άρνησης της Κομισιόν στο αίτημα χρηματοδότησης της ΕΡΓΟΣΕ

Ο Περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης «Δικαίωμα στην Πρόοδο» του Απόστολου Κατσιφάρα σε ανάρτηση του στο facebook αναφέρει πως η κατασκευή της νέας σιδηροδρομικής γραμμής Αθήνα - Πάτρα - Πύργος - Καλαμάτα, είναι ένα έργο πνοής για την Δυτική Ελλάδα και τη Πελοπόννησο.

Η υπογειοποίηση του τμήματος της γραμμής από το Ρίο έως τον σταθμό του Αγίου Ανδρέα, ήταν, είναι και ΠΡΕΠΕΙ να είναι κοινός στόχος όλων μας!

Το Υπουργείο Υποδομών πρέπει να απαντήσει επισήμως στις τελευταίες πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας περί «άρνησης της Κομισιόν στο αίτημα χρηματοδότησης της ΕΡΓΟΣΕ, θεωρώντας υψηλό το κόστος του έργου και δαπανηρή την λύση της πλήρους υπογειοποίησης στο τμήμα της γραμμής Ρίο – Αγιος Διονύσιος – Νέο Λιμάνι μήκους 6,5 χιλιομέτρων».

Κύριοι της Κυβέρνησης:

ο λαός της Πάτρας είναι ενωμένος στην διεκδίκηση για το καλύτερο της πόλης μας! Δεν θέλουμε κανέναν «ήρωα», σύγχρονο «Ηρακλή», που θα «πάρει το έργο και την υπόθεση επάνω του και θα γίνει το έργο», όπως χαρακτηριστικά διαρρέουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου!

✔️ Πράξεις και όχι λόγια και υποσχέσεις! Αυτά κάποτε μπορεί και να περνούσαν…

Τώρα δεν περνάνε!

Επιτέλους ΤΕΛΟΣ!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις