Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Επανέρχεται σταδιακά το ρεύμα στις περιοχές όπου υπήρξε πρόβλημα

Πάτρα: Επανέρχεται σταδιακά το ρεύμα στι...

Οι περιοχές

ΝΕΟΤΕΡΟ: Σταδιακά ανά περιοχές επανέρχεται το ρεύμα στις περιοχές της Πάτρας, όπου δημιουργήθηκε πρόβλημα το απόγευμα της Τρίτης. 

17.54: Διακοπή ρεύματος το μεσημέρι της Τρίτης σε πολλές περιοχές της Πάτρας. Συμφωνα με πληροφορίες για πάνω από μισή ώρα χωρίς ρεύμα παραμένουν στην Εγλυκάδα, στου Λάγγουρα, μέρος των Υψηλών Αλωνίων και του κέντρου της πόλης αλλα και οδοί περιμετρικά της οδού Ακρωτηρίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οφείλεται σε πρόβλημα στον υποσταθμό της ΔΕΗ που βρίσκεται κοντά στο Νοσοκομείο "Ο Άγιος Ανδρέας". Πιθανόν το πρόβλημα να δημιουργήθηκε από εξωγενή παράγοντα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, τουλάχιστον 7 συνεργεία ανέλαβαν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα ώστε να επανέλθει το δίκτυο ηλεκτροδότησης σε ορθή κατάσταση.

Η διακοπή ρεύματος όπως ήταν φυσικό, προξένησε αναστάτωση καθώς είναι καλοκαίρι με υψηλές θερμοκρασίες, με τα κλιματιστικά να δουλεύουν σε πολλά σπίτια και επιχειρήσεις, ενώ αρκετές ήταν οι κλήσεις που δέχτηκε η πυροσβεστική για εγκλωβισμούς ατόμων σε ασανσέρ.

Τέλος σύμφωνα με κατοίκους από την περιοχή των Συνόρων, το ρεύμα επανήλθε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις