Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Να μην κλείσει η δομή φιλοξενίας στον Ελαιώνα ζητούν πρόσφυγες και εργαζόμενοι

 Να μην κλείσει η δομή φιλοξενίας στον Ε...

Συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου

Διαδήλωση πραγματοποίησαν πρόσφυγες που διαμένουν στη δομή του Ελαιώνα και εργαζόμενοι της δομής σήμερα το απόγευμα από το καμπ μέχρι το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Η κινητοποίηση οργανώθηκε με αιτήματα να μην κλείσει η δομή, να μην διακοπούν οι υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχονται από τις οργανώσεις και τους κοινωνικούς λειτουργούς που δραστηριοποιούνται στον Ελαιώνα και να μην απολυθούν οι εργαζόμενοι.

Στην πορεία συμμετείχαν εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων του δήμου Αθηναίων, η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, η Πρωτοβουλία Εργαζομένων στη Δομή Ελαιώνα και η Επιτροπή Προσφύγων του Ελαιώνα. Επίσης, πήρε μέρος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.

Μετά την κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων των προσφύγων και της ΚΕΕΡΦΑ με υπηρεσιακούς παράγοντες της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης, στους οποίους κατατέθηκαν τα αιτήματα να μην κλείσει η δομή, εάν δεν μεταφερθούν πρώτα οι διαμένοντες, στην πλειοψηφία τους ευάλωτοι, σε διαμερίσματα στην Αθήνα, και να μην απολυθούν οι εργαζόμενοι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις