Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι προβάλλει το θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο από 30/6 έως και τις 6 Ιουλίου 2022

Τι προβάλλει το θερινό σινε-Κάστρο στο Ρ...

Φέρνει την ταινία "Elvis" με τον Όστιν Μπάτλερ και τον Τομ Χανκς και από τη Δευτέρα 4/7 το φιλμ τρόμου "Νεκρό Τηλέφωνο"

Στο θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο, από την Πέμπτη 30/6 έως και την Κυριακή 3/7/2022 στις 21:30 πλην της Παρασκευής όπου η ώρα έναρξης θα είναι 21:45, θα προβάλλεται η αρκετά καλή μουσική, βιογραφική ταινία «Elvis» σε σκηνοθεσία του Αυστραλού Μπαζ Λούρμαν για τον θρύλο της Αμερικανικής μουσικής, Έλβις Πρίσλει με τον ασυναγώνιστο 30χρονο ηθοποιό Όστιν Μπάτλερ στο βασικό ρόλο. Παίζουν ακόμα οι Τομ Χανκς, Ολίβια ΝτεΤζόντζ, Έλεν Τόμσον, Ρίτσαρντ Ρόξμπουργκ.

Διάρκεια: 159 λεπτά

Είδος ταινίας: Δραματική

Περίληψη

Η ταινία εξερευνά τη ζωή και τη μουσική του Έλβις Πρίσλεϊ (Μπάτλερ), μέσα από το πρίσμα της περίπλοκης σχέσης του με τον αινιγματικό μάνατζέρ του, συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ (Χανκς). Η ιστορία εμβαθύνει στην πολύπλοκη δυναμική μεταξύ του Πρίσλεϊ και του Πάρκερ, των οποίων η σχέση μετρά πάνω από 20 χρόνια, από την ανάδειξη του Πρίσλεϊ μέχρι την εκτίναξη της φήμης του, με φόντο το εξελισσόμενο πολιτιστικό τοπίο και την "απώλεια της αθωότητας" στην Αμερική. Στο επίκεντρο αυτής της διαδρομής βρίσκεται ένας από τους πιο σημαντικούς και επιδραστικούς ανθρώπους στη ζωή του Έλβις, η Πρισίλα Πρίσλεϊ (Ολίβια ΝτεΤζόντζ).

Η ταινία που φαίνεται να έχει κινητοποιήσει και το μεγαλύτερο ηλικιακά κοινό, ήρθε 1η στο εγχώριο boxoffice με 17.000 εισιτήρια το πρώτο 4ήμερο προβολής της, πανελλαδικά ενώ την πρωτιά κατέκτησε και στα Αμερικάνικα ταμεία με 31,2 εκατ. δολάρια συν ακόμη 20 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο.

To φιλμ "Elvis" διανέμει η Tanweer.

Στο θερινό σινε Κάστρο στο Ρίο από τη Δευτέρα 4/7 έως & την Τετάρτη 6/7 θα προβληθεί στις 21.45 το ενδιαφέρον και με καλές ερμηνείες και ανατροπές, φιλμ τρόμου «Νεκρό Τηλέφωνο» σε σκηνοθεσία: Σκοτ Ντέρικσον.

Παίζουν ο Ίθαν Χοκ που εντυπωσιάζει κάνοντας τον ρόλο του κακού φορώντας μάλιστα και μία περίεργη έως και τρομακτική μάσκα, ο πιτσιρικάς Μέισον Τέιμς στο ρόλο του μαθητή που πέφτει θύμα απαγωγής και οι Μάντελεν ΜακΓκρο, Τζέρεμι Ντέιβις, Τζέιμς Ράνσον.

Διάρκεια: 102 λεπτά

Είδος ταινίας: Τρόμου

Το τηλέφωνο είναι νεκρό. Και χτυπάει.

Ο Φίνεϊ, ένα ντροπαλό αλλά έξυπνο 13χρονο αγόρι, απάγεται από έναν σαδιστή δολοφόνο και παγιδεύεται σε ένα κλειδωμένο υπόγειο όπου οι κραυγές δεν ακούγονται πουθενά. Όταν ένα αποσυνδεδεμένο τηλέφωνο στον τοίχο αρχίζει να χτυπά, ο Φίνεϊ ανακαλύπτει ότι μπορεί να ακούσει τις φωνές των προηγούμενων θυμάτων του δολοφόνου. Οι νεκροί όμως θέλουν να βεβαιωθούν ότι αυτό που τους συνέβη δεν θα συμβεί και στον μικρό ήρωα.

Η δράση εκτυλίσσεται την περίοδο της δεκαετίας του ’70.

Το "Νεκρό Τηλέφωνο" επίσης ξεκίνησε αρκετά καλά στα Αμερικάνικα ταμεία με εισπράξεις 23,7 εκατ. δολαρίων συν ακόμη 13 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο. Στη χώρα μας η συγκεκριμένη ταινία που διανέμεται από την εταιρεία Tulip έκοψε το πρώτο 4ήμερο της, σε 64 αίθουσες πανελλαδικά κοντά στα 10.500 εισιτήρια

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ VIVA.GR

ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ ΡΙΟΥ, ΤΗΛ 2610994765

www.cinekastro.wordpress.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture