Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Αίγιο τραγουδά για τη Φυσικοθεραπεία

Το Αίγιο τραγουδά για τη Φυσικοθεραπεία

Λέει όχι στη μεταφορά του Τμήματος Φυσικοθεραπείας

Αφήνοντας στην άκρη πολιτικές σκοπιμότητες και πεποιθήσεις, σύσσωμη η Δημοτική Αρχή και οι Δημοτικές Παρατάξεις έγιναν μια «γροθιά» με όλους τους φορείς της πόλης, φωνάζοντας για άλλη μια φορά, ΟΧΙ στη  μεταφορά του Τμήματος Φυσικοθεραπείας από το Αίγιο στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στη διάρκεια εκδήλωσης στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων την Παρασκευή 24 Ιουνίου το απόγευμα, ανανεώνοντας παράλληλα το ραντεβού τους.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν πολλοί πολίτες, εκπρόσωποι του Εμπορικού κόσμου, διαφόρων Σωματείων, πολιτευτές και επικεφαλής όλων των πολιτικών παρατάξεων, ενώ σημαντική και ξεχωριστή ήταν η παρουσία φοιτητών του Τμήματος Φυσικοθεραπείας.

«Το Αίγιο δικαιούται αυτά που έχει τιμήσει η πολιτεία με την υπογραφή της, η οποία πριν από είκοσι (20) χρόνια είχε κάνει συμφωνία με τον Δήμο και από αυτά που είχε δεσμευτεί, υλοποιήθηκε το 25%, αφού καταργήθηκε και το Τμήμα Οπτομετρίας», δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος και πρόσθεσε ότι είναι ΚΑΘΗΚΟΝ της Δημοτικής Αρχής να αποκατασταθεί η ΑΔΙΚΙΑ. «Θα διεκδικήσουμε με νόμιμο τρόπο ό,τι μας ανήκει. Πρέπει η Πολιτεία και η Κυβέρνηση να λάβει υπόψη της όσα έχει υποσχεθεί και να παραμείνει μία αξιόπιστη σχολή στο Αίγιο  που μας κάνει όλους περήφανους», υπογράμμισε ο δήμαρχος αποσπώντας δυνατό χειροκρότημα.

Στην εκδήλωση συγκινητική ήταν η στιγμή βράβευσης της ομάδας μπάσκετ του Τμήματος Φυσικοθεραπείας που κέρδισε το Διατμηματικό Πρωτάθλημα του Πανεπιστημίου Πατρών μεταξύ 12 ομάδων, με τον πρόεδρο αυτής κ. Λεωνίδα Γιαννούτσο να ευχαριστεί όλους τους φοιτητές που τους στήριξαν.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με λαϊκή συναυλία που είχε ως τίτλο «Το Αίγιο τραγουδά για τη Φυσικοθεραπεία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις