Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στη ΓΑΔΑ η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου-Δεν αποκλείονται νέες διώξεις

Πάτρα: Στη ΓΑΔΑ η αδερφή της Ρούλας Πισπ...

Θα καταθέσει κι εκείνη, μετά τον Μάνο Δασκαλάκη, τη μητέρα της κι άλλα συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Την πύλη της ΓΑΔΑ θα περάσει, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα (21.06.2022) το μεσημέρι η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, προκειμένου να καταθέσει μετά τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα. Πιθανές νέες διώξεις.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αναμένεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη ΓΑΔΑ στις 12:00, προκειμένου να καταθέσει κι εκείνη, μετά τον Μάνο Δασκαλάκη, τη μητέρα της κι άλλα συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, μετά και την ιατροδικαστική έκθεση που έδειξε ότι τα δυο κοριτσάκια της οικογένειας από την Πάτρα δολοφονήθηκαν.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, όπως πολλάκις έχει καταθέσει και η ίδια, στο σπίτι της αδερφής της το μοιραίο βράδυ που η μόλις 6 μηνών Ίριδα βρέθηκε νεκρή. Έτσι, η κατάθεσή της αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν αποκλείεται να ασκηθούν και νέες διώξεις στη Ρούλα Πισπιρίγκου και εκτιμάται ότι άμεσα θα κλείσει και η δικογραφία για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας θεωρούν ότι έχουν πλέον βάλει στη θέση τους τα κομμάτια του παζλ. Το πόρισμα που κατέθεσε χθες (20.06.2022) στο τμήμα Ανθρωποκτονιών, που χειρίζεται την υπόθεση, ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης, αναφέρει ότι η Μαλένα και η Ίριδα, τα δυο πρώτα παιδιά του ζεύγους Ρούλας Πισπιρίγκου – Μάνου Δασκαλάκη που έφυγαν μυστηριωδώς από τη ζωή, δολοφονήθηκαν και μάλιστα με βίαιο τρόπο. Κάποιος, τους προκάλεσε ασφυξία.

Πηγή:newsit

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις