Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Στο επίκεντρο ο Οινοτουρισμός- Εκδήλωση παρουσία της Υφ. Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη

Πάτρα: Στο επίκεντρο ο Οινοτουρισμός- Εκ...

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

 Στο μέλλον και τις αναπτυξιακές προοπτικές του οινοτουρισμού στη χώρα αναφέρθηκε η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη μιλώντας σε εκδήλωση στην Πάτρα. Όπως είπε σε δηλώσεις της "προσπαθούμε να φέρουμε το μήνυμα του οινοτουρισμού ακόμα πιο δυνατό ακόμα πιο ηχηρό σε όλη την Ελλαδα στην οποία θυμίζω ότι υπάρχουν πάνω από 1.000 οινοποιεία". Η εκδήλωση διοργανώνεται από την  ΑΧΑΪΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. και έχει τίτλο «Οινοτουρισμός: Η επόμενη Μέρα» ενώ πραγματοποιείται στις εμβληματικές εγκαταστάσεις της Achaia Clauss στην Πάτρα.
Στόχος της εκδήλωσης – workshop, είναι ο συντονισμός δράσεων, σε εθνικό και τοπικό επίπεδο καθώς και η διαμόρφωση καλών πρακτικών γύρω από τον οινοτουρισμό. Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από εκπροσώπους κεντρικών – κρατικών φορέων, συλλογικών ενώσεων οίνου, εστίασης και τουρισμού, όπως και διαβουλεύσεις μεταξύ διακεκριμένων ειδικών και ακροατηρίου, επιτόπου και διαδικτυακά.
H Εκδήλωση-Workshop θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο και υλοποιείται ως Τοπική Δράση, στο πλαίσιο της διατοπικής συνεργασίας «Οργάνωση & Προβολή του Οινοτουρισμού» του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020, υπομέτρο 19.3, «Στήριξη για την προπαρασκευή και την υλοποίηση της συνεργασίας (διακρατική & διατοπική)», του Μέτρου 19, του ΠΑΑ 2014 – 2020, από την ΑΧΑΪΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.
Στη διατοπική συνεργασία «Οργάνωση & Προβολή του Οινοτουρισμού» συμμετέχουν συνολικά 22 Αναπτυξιακές Εταιρείες – Ομάδες Τοπικής Δράσης LEADER, με συντονιστή εταίρο την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. – ΑΟΤΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις