Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτός είναι ο φερόμενος ως δράστης του φονικού στην Κρήτη που παραδόθηκε

Αυτός είναι ο φερόμενος ως δράστης του φ...

Λάτρης της αρχαιοελληνικής περικεφαλαίας

Αυτός είναι ο 44χρονος φερόμενος δράστης της δολοφονίας στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου στην Κρήτη όπου σήμερα το πρωί παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας συνοδευόμενος από έναν εκ των δυο συνηγόρων του και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των αστυνομικών και δικαστικών αρχών.

Ο 44χρονος παραδέχθηκε την πράξη του και παρέδωσε το όπλο με το οποίο σκότωσε τον 22χρονο πατέρα και σύμφωνα με πληροφορίες η πράξη του αυτή οφειλόταν σε φραστικό διαξιφισμό που είχαν μεταξύ τους λίγες ώρες προτού συμβεί το κακό.

Ο φερόμενος ως δράστης μετέβη στην ασφάλεια με το αγροτικό του αυτοκίνητο και λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι ολοκλήρωσε την κατάθεσή του , έχει οδηγηθεί στα κρατητήρια και αναμένεται η εντολή εισαγγελέα προκειμένου να μεταφερθεί στο δικαστικό Μέγαρο.

Στις διάφορες φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επέλεγε πολλές φορές ως πλαίσιο την αρχαιοελληνική περικεφααία ή και την σημαία της Ελληνικής Δημοκρατίας.


Το χρονικό της δολοφονίας

Το άγριο φονικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής όταν το θύμα και ο 45χρονος δράστης βρέθηκαν ταυτόχρονα καλεσμένοι σε γιορτή που έγινε στο σπίτι της αδελφής του άτυχου νεαρού. Ο δράστης φέρεται να τον πυρποβόλησε από κοντινή απόσταση με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά ο 45χρονος έφυγε από το σπίτι της αδελφής του 22χρονου, όμως επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα και χωρίς να βγει από το όχημά του, πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές τον 22χρονο, από πολύ κοντινή απόσταση. Ο άτυχος νεαρός διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου όμως διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις