Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λευκάδα: Δάκρυσαν στη δίκη για τη δολοφονία του Ναυπάκτιου επιχειρηματία Σπύρου Καρέλη- BINTEO

Λευκάδα: Δάκρυσαν στη δίκη για τη δολοφο...

Σε φορτισμένο κλίμα η δίκη

Δάκρυσε όλη η αίθουσα, ακόμα και οι Δικαστές και οι ένορκοι στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λευκάδας σήμερα που εκδικάζεται η δολοφονία του 35χρονου Σπύρου Καρέλη από τη Ναύπακτο, κατά την διάρκεια της κατάθεσης της μητέρας του αδικοχαμένου Σπύρου.

Ένα μεγάλο "γιατί" ήταν στα χείλη της μητέρας που έχασε το μοναχοπαίδι της χωρίς λόγο όπως είπε η ίδια. Απευθυνόμενη στο δράστη τον ρώτησε γιατί το έκανε αυτό στο παλικάρι της χωρίς φυσικά να πάρει απάντηση. Η διαδικασία συνεχίζεται με τις καταθέσεις των μαρτύρων, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι έντονα.

Ο κατηγορούμενος παρακολουθεί ανέκφραστος τη διαδικασία ο  στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λευκάδας, με τους μάρτυρες να καταθέτουν. Οι μάρτυρες κατηγορίας είναι ιδιαίτερα φορτισμένοι συναισθηματικά και ζητούν την αυστηρότερη των ποινών . Κατέθεσαν ακόμη και οι αστυνομικοί που αναζήτησαν και τελικά συνέλαβαν τον δράστη.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης προσπαθούν να αποδείξουν ότι ο κατηορούμενος αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα, πράγμα που η άλλη πλευρά αντικρούει.

πηγή aixmi-news.gr

 

 

Τι λέει η θεία του αλλά και αυτόπτης μάρτυρας στο «Tlive».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις