Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιούλικα Σκαφιδά: Πήγαινα στο γκαράζ και έβαζα τα κλάματα κάθε μέρα

Γιούλικα Σκαφιδά: Πήγαινα στο γκαράζ και...

Η απόφαση της ηθοποιού να μην ξαναδουλέψει με τον συγκεκριμένο άνθρωπο

Στο πλατό της εκπομπής «Κυψέλη» της ΕΡΤ2 βρέθηκε καλεσμένη η Γιούλικα Σκαφιδά το μεσημέρι της Πέμπτης και αναφέρθηκε σε μια δύσκολη συνεργασία που είχε στο παρελθόν και την έκανε να κλαίει κάθε μέρα. Μάλιστα, η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά πως μπορεί να εξελίχθηκε μέσα από εκείνη τη δουλειά, αλλά το αντίτιμο ήταν τόσο μεγάλο που πήρε την απόφαση να μην ξαναδουλέψει με τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

«Έχω βρεθεί σε περίπτωση πολύ αυστηρού σκηνοθέτη. Έχω βρεθεί σε πολύ άσχημη περίοδο που έφευγα κάθε μέρα φεύγοντας. Πήγαινα στο γκαράζ και έβαζα τα κλάματα κάθε μέρα. Ήταν φανερό. Πιο φανερό δεν υπάρχει. Συνέβη 8 εβδομάδες. Δύο μήνες μέχρι να ανέβει η παράσταση. Είπα “πάμε τώρα, κρατήσου, είναι δύο μήνες, θα ανέβει η παράσταση, δεν θα ξαναδουλέψεις με αυτόν τον άνθρωπο”. Ήμουν μικρή και δεν ήξερα» είπε αρχικά η Γιούλικα Σκαφιδά.

Η ηθοποιός πρόσθεσε πως: «Όσο πιο τρελός και αυστηρός, τόσο πιο καλός είναι και τόσο πιο μεγάλη αποδοχή θα έχεις εσύ στο σινάφι. Οπότε αφού θα δουλέψω με αυτόν που με βασανίζει, πάει να πει ότι είμαι καλή κι αν το φέρω εις πέρας θα είμαι καλή. Είπα πρέπει να το φέρω εις πέρας. Τώρα σε καμία περίπτωση. Θα μίλαγα. Θα έλεγα στοπ και ότι δεν είναι τρόπος αυτός. Θα απευθυνόμουν σε κάποιον ανώτερο που υπάρχει εκεί και δεν το έκανα τότε, ενώ θα μπορούσε να βοηθήσει. Δεν ξέρω αν είναι νόρμα που σπάει ή αν έχει να κάνει με την εμπειρία γιατί πια το να περνάω καλά στην πρόβα και στη δουλειά μου είναι το ζητούμενο γιατί τότε νόμιζα πως όσο πιο πολύ βασανιστώ τόσο πιο καλή θα είμαι. Κι όντως εξελίχθηκα σε εκείνη τη δουλειά, αλλά το αντίτιμο ήταν τέτοιο που δεν θέλω ποτέ ξανά. Δεν με αφορά πια. Τώρα πια δεν θα το ξανάκανα».

Ανέφερε τέλος ότι δεν θα ήθελε ποτέ να δουλέψει ξανά με ανθρώπους που έβγαλαν τέτοιου είδους κάκιστες συμπεριφορές απέναντί της.

«Αυτοί οι άνθρωποι σε χαιρετάνε σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Είναι η ζωή τους. Λένε “Γιουλικάκι να ξαναδουλέψουμε μαζί”. Μα είναι δυνατόν; Ούτε το τηλέφωνο δεν θα σηκώσω. Το κοιτάω και με πιάνει τρέμουλο. Θα ξαναδουλέψω ποτέ με εσένα που με κάνεις να κλαίω κάθε μέρα;» υπογράμμισε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight