Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Θύμιου

Πύργος: Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες γι...

Οι τελευταίες μαρτυρίες ήθελαν τον Θύμιο να έχει εντοπιστεί κοντά στο λιμάνι του Πειραιά χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα

Άφαντος παραμένει ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς, ο οποίος αγνοείται από τις 4 Μαΐου όταν δέχτηκε άγρια επίθεση bullying από νεαρούς, στον Πύργο, και παρά τις εξονυχιστικές έρευνες της ΕΜΑΚ, της αστυνομίας αλλά και των εθελοντών, τα ίχνη του έχουν χαθεί.


Οι τελευταίες μαρτυρίες ήθελαν τον Θύμιο να έχει εντοπιστεί κοντά στο λιμάνι του Πειραιά χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Οι περιγραφές των μαρτύρων ταίριαζαν με την ενδυμασία και τον σωματότυπο του Ευθύμη, λέει στο protothema.gr ο πρόεδρος και διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης αλλά τώρα, «δυστυχώς ο Θύμιος είναι άφαντος. Υπάρχει μια μαρτυρία αλλά κι αυτή δεν μπορεί να διασταυρωθεί».


Οι μαρτυρίες λιγοστές και οι έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρόνου παραμένουν άκαρπες. Δεν έχει επικοινωνήσει με κανένα μέλος από την οικογένειά του, υποστηρίζουν τα αδέρφια του ενώ η αγωνία τους όσο περνούν οι μέρες, μεγαλώνει.

 
Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο λόγω του απίστευτου μπούλινγκ που έχει δεχθεί ο 39χρονος στην πόλη του Πύργου.

Ο Θύμιος κυκλοφορεί με χειρουργική μάσκα για να κρύψει τα σημάδια στο πρόσωπό του από το τρομακτικό τροχαίο ατύχημα που είχε κατά το παρελθόν.

 

πηγή patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις