Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο K. Λέων στο thebest: Γιατί απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά για τη Μπιζανίου

Ο K. Λέων στο thebest: Γιατί απορρίφθηκα...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Την ίδια στιγμή, σήμερα, έγινε η σφράγιση του ακινήτου

Για δικονομικούς λόγους απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για τα κλειδιά του του ακινήτου που έμενε η οικογένεια Δασκαλάκη, όπως εξήγησε μιλώντας στο thebest.gr ο Κωνσταντίνος Λέων ο οποίος εκπροσωπεί πέντε από τους 12 κληρονόμους της Ευγενίας Κούτρα. Την ίδια στιγμή, σήμερα, έγινε η σφράγιση του ακινήτου. «Στη συνέχεια, όλοι οι συγγενείς μαζί, θα κάνουν αίτηση για αποσφράγιση του ακινήτου ώστε να γίνει η καταγραφή των αντικειμένων που βρίσκονται στο εσωτερικό του» αναφέρει ο κ. Λέων.

Όπως τονίζει: «Για δικονομικούς λόγους απορρίφθηκε. Θεωρήθηκε ότι οι πελάτες μας δεν έχουν την πλειοψηφία του ακινήτου. Αυτή τη στιγμή εκπροσωπούμε 5 από τους 12 συνολικά κληρονόμους. Είχαμε εντολή από τους πέντε, οι υπόλοιποι θα μας στείλουν τα έγγραφα που χρειάζονται για να προχωρήσουμε. Σήμερα έγινε η σφράγιση ενώ μετά όλοι μαζί οι συγγενείς αίτημα για αποσφράγιση για να καταγραφούν τα αντικείμενα μέσα στο ακίνητο.  

Αυτό που θέλουμε είναι να τελειώσει γρήγορα η σφράγιση και μετά να γίνει η αποσφράγιση, να γίνουν οι ενέργειες που χρειάζονται για να αποδεχθούμε την κληρονομιά και να προχωρήσουμε στην πώληση, γιατί πιστεύουμε ότι θα βρεθεί αγοραστής για το ακίνητο. Έτσι θα πληρωθούν και χρέη που βαραίνουν το ακίνητο ενώ και οι κληρονόμοι θα πάρουν ό,τι τους αναλογεί.

Ο πρώτος όροφος ήταν κενός, κάποια πράγματα η οικογένεια τα πήρε και τα κατέβασε στο ισόγειο. Ο δεύτερος όροφος είναι κλειστός, δεν έχουμε μπει ούτε εμείς, έχει μέσα πράγματα της αείμνηστης Ευγενίας Κούτρα. Είναι ο όροφος στον οποίο έμενε. Ξέρουμε ότι αυτός ο όροφος δεν έχει πειραχτεί, θα καταγραφεί η οικοσκευή 

Από εκεί και πέρα συνεχίζονται και οι έρευνες γύρω από το θάνατο της ιδιοκτήτριας αλλά και τα περιουσιακά της στοιχεία. Θεωρώ ότι μέσα στις επόμενες 15 με 20 μέρες θα βγει το πόρισμα της αστυνομίας και θα σταλεί στην εισαγγελία».

Να θυμίσουμε ότι την Παρασκευή οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τους κληρονόμους της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, μπήκαν  με κλειδαρά στο κτίριο της οδού Μπιζανίου για να δουν το ακίνητο.

Μάλιστα, σε έναν από τους χώρους του ακινήτου, υπήρχαν αντικείμενα των τριών κοριτσιών που έχουν φύγει από τη ζωή τα οποία η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου λέει ότι εξαφανίστηκαν! Η οικογένεια της μητέρας, κατέθεσε μήνυση κατά του ενός δικηγόρου της οικογένειας της σπιτονοικοκυράς, γιατί εξαφανίστηκε από το χώρο, η σχολική τσάντα της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις